2777
2789
-این ماشین مسابقه ایارو دیدی تند میرن بعد یهو دور خودشون میچرخن؟ -خب +اونجوری دورت بگردم😍 ...

مرسیییییییییی ازت چقدر کاملللل گفتیییییی

ایشالله توام به هرکی دوست داری برسی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم خوااااست

حقته گزارش بزنم منو به هوس انداختي 😭💔

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
خاکبرسرشون😑

کار خوبی میکنن بابا چیه اینقدرگناه روعادی کردن اینجا اسمش باخودشه نی نی سایت قرار بوده خانم های باردار وبچه دار عضوبشن ودرمواردخونه داری بچه داری همسرداری صحبت کنن گند برداشته سایت رومتاسفانه

ولي چقدر خوبه ك اين حرفارو ميزنيد من اصلا نميتونم يكم مغرورم تو اين چيزا  😐😐😐

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
دلم خوااااست حقته گزارش بزنم منو به هوس انداختي 😭💔

عزیزم من تاپیک قبلیم ترکید واسه اینکه این نترکه نوشتم قرمه سبزی

ببخشید خلاصه 

لطفا گزارش نزن چون دوستان یه پیامایی دادن که باید داشته باشمشون 

عزیزم من تاپیک قبلیم ترکید واسه اینکه این نترکه نوشتم قرمه سبزی ببخشید خلاصه  لطفا گزارش نزن ...

ن بابا چرا گزارش بزنم 

شوخي بود 💋💛

ولي چقدر خوبه ك اين حرفارو ميزنيد من اصلا نميتونم يكم مغرورم تو اين چيزا  😐😐😐

منممم خیلی مغرورم خیلی

بدبخت ازم میترسه   

همش میگه چرا انقدر خشنی 

یکمی توام ابراز علاقه کن 

نمیتونممم متاسفانه   

منممم خیلی مغرورم خیلی بدبخت ازم میترسه     همش میگه چرا انقدر خشنی  یکمی توام اب ...

من اصلا نميتونم مخصوصا اگر هم ك طرف مقابل بهم بگه إبراز علاقه كن :/

من اصلا نميتونم مخصوصا اگر هم ك طرف مقابل بهم بگه إبراز علاقه كن :/

من خودش همش ابراز علاقه میکنه 

من هیچی نمیگم فقط ایموجی خنده میفرستم 

اونم ناراحت میشه 

آخه روم نمیشه بگم از اینا عشق منو و مردزندگیمو 

من فقط یه چیز بهش گفتم که ذوق زده شد 

بهش گفتم ورزشکار من