2777
2789

من خیلی تنهام بچه ها خیلییییی.یبار جداشدم.

،با ی پسری همو دوست داریم ۲۷سالمونه جفتمون.

ازروز اول گفتیم قولی نمیدیم باهم میمونیم ،در لحظه زندگی‌میکنیم،انشالله ک به هم برسیم.

۸ماهه باهمیم.الان همو دوست داریم،چند بار من مطرح کزدم جداشیم چون باشرایط من ممکنه اصلا نرسیم بهم.جفتمون گریهذکردیم زار زار،گفته تلاش میکنیم برای رسیدن بهم۹۵درصد مال همیم.

من خیلی خیلی خیلی تنهام ن دوست ن خانواده هیچکس،رابطه جنسیم‌نداریم اصلا برا این چیزا نیست.

میخاد ی هفته بره مسافرت بعد برگشتش میخام بگم قطعی بگو،اگ ی درصدم فک میکنی نمیرسیم جدا شیم...(الان شرایط خاستگاری نیست تا ی سال دیگه)

توروخدا خواهرانه بگید چطور مطرح کنم،با سیاست.نمیخام از دستش بدم نمیخام.فقط اینو دارم تو دنیا🥺😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیاست وقتی جوابه که شما حتی شده نسبی بدونی که وابسته و نیازمند کسی نیستی

بعد اینکه سیاست و اینا بگیر نگیر داره ، تو شرایط شما با این وابستگی افراطی فقط میشه با طرف مقابل کنار اومد:")

سیاست وقتی جوابه که شما حتی شده نسبی بدونی که وابسته و نیازمند کسی نیستی بعد اینکه سیاست و اینا بگی ...

الان بگید من چی بگم؟بگم اگر فکر میکنی نمیرسیم جدا شیم؟؟؟

اون میگه معلوم نیست،چیکار کنم از این مبهم بودن در بیاد

خواهرم گلم عشقم بانوی زیبا شما که تجربه داری چرا از تجربه خودت  استفاده نمیکنی؟اخه آدم یه روش اشتباه رو چندبار تکرار می‌کنه که کافی باشه؟ایشون باید با دل وجون شما رو بخواد باید دنبال شما باشه باید تلاش کنه بیاد خواستگاری نه اینکه برعکس شما دنبال مجبور کردن ایشون باشی .آخه مگه ازدواج با من بمیرم تو بمیری میشه؟تنهایی دلیل خوبی نیست که از چاله به چاه بیفتی 

آخه شما هشت ماهه شناختیش انتخابش کردی تموم شد رفت؟اونم در حالی که خودش جاخالی میده؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
بگو دوسش داری دیگه :/// یا میمونه یا میره اما تکلیفت مشخص میشه

جفتمون میدونیم همو دوست داریم عاشق همیم،

ولی اون همیشه میگه ممکنه نرسیم بهم.۳-۴درصد نرسیدنمون احتمالشه ولی خب ی احتمال دیگه