🤣🤣راجب اسم یه توضیح ریز بدم دوس دختر نوشتم که مشخص شه مونثم و مذکر نیستم چون حس میکردم نی نی یارا خانومن این کلمه رو نوشتم 🤣🤣🤣با تشکر دیگه سوال نکنین😂😁
پدر مادرایی که بچه هاشونو ول میکنن و میرن پی سرگرمی خودشون نتیجشم همین میشه!
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
تو دانش اموزی چطوری دوست اون سنی داری؟ پدر مادرایی که بچه هاشونو ول میکنن و میرن پی سرگرمی خودشون ن ...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اشتباه متوجه شدی ۱۷ سالش نیست
۱۷ ساله که با یه خانومی دوسته و دختره دوستش با دختر خودش دوسته 😂😐
خودشون بزرگن🤣
نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اشتباه متوجه شدی ۱۷ سالش نیست ۱۷ ساله که با یه خانومی دوسته و دختره دوستش با دخ ...
میدونم
توی تاپیکاش گفته دانش اموزه خواهر !!!تاپیکاش پر از تناقضه
اتفاقا دوباره خوندم که ببینم میگه 17 سالمه یا 17 ساله دوستم!!!میخوای لینک.تاپیکای سوتیشم بذارم😂😂😂
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم