2777
2789
عنوان

رمان خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 23 پست
اگر رمان قشنگ سراغ دارین بگین یه رمان که نویسنده قلمش خوب باشه

مومیایی شهربازی زن کمانگیر( برای بار سوم نشستم می خونمش) و از خارجی ها هم برباد رفته آنه شرلی

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

این روزا رمان پر فروش«من پیش از تو» می خونم، داستان دختری ۲۶ساله گه خانواده اش پشتش نیستن و دنبال تجربه کردن عشقه و کلی داستان های جذاب دیگه......اگه خواستی بخون، آرزش خواندن داره

من پسرم ، متخصص درون آدما...هیچ چیز و هیچ کس در دنیا ارزش اینو نداره که از خودت بگذری، از خودت که گذشتی، همه به راحتی ازت می‌گذرن و از چشم میفتی......فقط در یک حالت حق داری که از خودت بگذری، اونم زمانی است که به معشوقت رسیدی، بهش که رسیدی، اونوقت خودتو فراموش کن و به معشوقت عظمت ببخش.///// زندگی همه چیزش قشنگه، حتی اگه زندون هم باشی، به شرطی که هدفی والا داشته باشی،////  https://harfeto.timefriend.net/16439011346778

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی😍❤🌟

خواهش گلم😍❤❤💋

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

چقدددد توپ بود این رمان، نویسنده اش دست مریزاد داره👌

ارع واقعا من دوسش داشتم

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122