2777
2789
عنوان

گریه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 23 پست
آره رفلاکس نمیذاره بچه بخوابه  حتما ببر دکتر  رو سطح شیبدار بخوابون  آروغشم حتما ب ...

هم سطح شیبدارو رعایت میکنم هم آروغ میگیرم 

دیگ نمیدونم انشاالله گهواره جواب بده😔😔

خدایا ممنونم که همیشه حواست به منو خانوادم هست💞 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره آروغشو وقتی میگیرم کلی بالا میاره

دارو بهش نمیدی،؟ 

پسر من ۱۱ ماهشه الانم دارو معده بهش میدم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

ننو براش بخر عالیه،پسر منم همینجوری بود ولی تو ننو خوب میخوابید از دوازده شب تا شش صبح ی بند گریه میکرد نمیدونستم چشه تا گذاشتم تو پتو تکون دادم آروم گرفت،از این تابا که به سقف آویزون میشنم خوبن،فک کنم آنیل اسمشونه

ان شاءالله خوب میشه پسر من تا چهار ماهگی اینجوری بود بعد اون خود ب خود خوب شد

گرگ هر شب به شکار میرفت و بی آنکه چیزی شکار کند باز میگشت...شبی گرگ را ناراحت دیدم...با لاشه یک آهو در دهان به گله آمد!گرگ های گله شاد از این شکار او...پرسیدند چرا ناراحتی گرگ؟!!گفت:شبی در سیاهی بیابان چشمانش را دیدم؛دلم را ربود!هر شب به خواست پایم که نه به خواست دلم میرفتم تا تماشایش کنم...امشب محو تماشایش بودم که شنیدم صدای سگان ولگرد را؛دویدم...پریدم...زیر گلویش را گرفتم و دریدمش!!آنچنان دوستش داشتم که نمیخواستم ”سهم دلم”نصیب”سگان ولگرد”شود...
تاب نی نی انیل بخر عالیه  بزن تو دیجی کالا میاد

دیدمش اینستا اتفاقا نظرمم بود بعد گفتم گهواره بگیرم بزارم بغل تخت خودمون

شما استفاده کردی از این تاب راضی؟

به نظرتون گهواره یا این تاب

اگر بخوام تهیه کنم دی جی کالا به نظرتون خوبه محصولاتش یا حضوری دنبالش بگردم؟

خدایا ممنونم که همیشه حواست به منو خانوادم هست💞 
دیدمش اینستا اتفاقا نظرمم بود بعد گفتم گهواره بگیرم بزارم بغل تخت خودمون شما استفاده کردی از این تا ...

اگه حضوری بری که بهتر 

اره من دارم خوبه سرسیسمونی گرفتم

بچم عاشق تاب بازیه 

گهواره بغل تخت که خوب تاب بده هم خیلی خوبه 

من تخت پارک داشتم اصلا استفاده نکردم تاب نمیداد 

نه والا انقد گریه میکنه وقت نی دارو بدم😂 اینسری باید ببرم دکتر

گناه داره ک اینطوری هم پسرت اذیت میشه هم خودت ببرش ان شاءالله ک بهتر میشه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم