2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم رفتم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگم رفتم

نگو هیچی... اگرم احیانا پرسیدن بگو بیخواب بودیم اشناها هی اصرار که حتما بیاید ماهم واسه اینکع ناراحت نشو یه توک پا رفتیم

خیلی علاقه دارم مادرو پدرت ببینم فقط نگاسون کنم

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
زنجان

آخ بخدا خواستم بگم همون اول 

گفتم الان همه میریزن سرم 

انگار اونجا رسمه  بجای عروس برده و کنیز میگیرن 

از خیلیا شنیدم چنین رفتارهایی رو 

فک میکردم حداقل پسرای نسل جدیدشون یکم آپدیت شده باشن ولی انگار ......

اوناهم اختیار دخترشون رو ندارن دگ با این اوصاف😐😐😐😐😐

میخوام بدونم با چه انگیره ی یه بچه 19ساله شوهر دادن اونم به کسی که استقلال مالی نداره توانایی فراهم کردن یه سوراخ موش واسه راحتی زنش نداره بعد بدترازهمه چرا یه بچه بتید به هزاراان نفر جواب  پس بده 😒😒

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
میخوام بدونم با چه انگیره ی یه بچه 19ساله شوهر دادن اونم به کسی که استقلال مالی نداره توانایی فراهم ...

عزیزم 

رسمشون اینه 

اگ غیر از این باشه براشون مایه سرشکستگیه 

ی دختری میگفت 

ب حرف مادرشوهرم گوش ندادم بابام با کمربند جلوی شوهر و مادرشوهرم بهم زد 😏😏😏🤕🤕🤕🤕 

دگ شما خودت حدیث مفصل بخوان از این مجمل 

آخ بخدا خواستم بگم همون اول  گفتم الان همه میریزن سرم  انگار اونجا رسمه  بجای عروس ...

اره مام زنجانیم البته تهران زندگی‌میکنیم از اول و خیلی بده من متنفرم از اونجا🤮🤮🤮

عزیزم  رسمشون اینه  اگ غیر از این باشه براشون مایه سرشکستگیه  ی دختری میگفت&nbs ...

نه عزیزم من واسه شهرستانهای زنجانم اصلا از این رسپا نداریم ما اصلا خبردار نمیشم زنداداشام کجا وکی میرن جایی وبرمیگردن حتی از استوریاشون میغهمیم مسافرتن یا جایی

آخ بخدا خواستم بگم همون اول گفتم الان همه میریزن سرم انگار اونجا رسمه بجای عروس برده و کنیز میگیرن ...

اگه یه نگاه بندازی به تاپیکهای قبلش میفهمی از روستاهای زنجانه نه خود زنجان