امروز برام خواستگار اونده بود.یعنی پسره هم اومده بود، من از تیپ و قیافش خوشم اومد.حرف زدنش هم خوب بود، فقط به من محال حرف زدن نمی داد .این یعنی خوشش اومده از من یا نه ؟؟بعدش گفت همه چی برا من اوکیه ولی یک حجابتون کاملتره بشه، روش فک کنید
خب میدونی این یک اثر روانی برای مردها داره اگه ازیک زن که قراره براخودشون بشه خوششون اومده باشه واقعا دوست دارن برا خودشون باشه و مثل مرواریدی در صدف حفظ بشن ...به نظرم استقبال کن.😉😍😘❣️
نه جدی میگم. یک مرد حس تملک هم نمیشه گفت یه حسی که این زن دیگه مال منه یک بانو برای منه پس باید بیشتر حواسم رو جمع کنم بیشتر مراقبش باشم ...بیشتر تمرکزم روش باشه و واقعا یه حالت نگهداری واقتدار بهشون میده ...که خیلی دوست دارند این حالتو ...از مولفه های این حس روانی حفظ زن از نگاه بد،یعنی از نگاه شروع میشه تا چیزهای ابتدایی تر ...یعنی حتی دوست نداره پوششت هم مثلا جیغ باشه که خدای ناکرده نگاه مسموم بهت بشه و..
از کجا معلوم تو خونه چطوری صحبت میکنه یا لباس می پوه یا حتی چقدر بهداشت رو رعایت میکنه؟ بقیه هم فقط گیر دادین به حجاب گفتنش و بس؟ مبارکه مبارکه چیه فرستادزن؟
تازه فکر نکن جلسه خواستگاری هر چی گفتی و مجال گرفتی و صحبت کردی اون واقعا باهات صادقه، باید از عمل و رفتاراش بفهمی که مشخصه کار شما نیست، چند تا چند تا مشاور خوب میخواد نه یکی😐