2777
2789
فقط شیرینی نیس خب. برنج. ماکارونی .بعضی میوه ها قند و بالا میبرن سابقه ی قند توی خانوادتون دارین؟ ...

آره متاسفانه تو خانواده م سابقه دیابت هست. ولی من سنم پایینه برای دیابت آخه. سی سالمه وزنم هم 60کیلو هست. 

میوه زیاد میخورم یعنی از اونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره متاسفانه تو خانواده م سابقه دیابت هست. ولی من سنم پایینه برای دیابت آخه. سی سالمه وزنم هم 60کیلو ...

بخاطر همون سابقه ی دیابته. منم همینجورم. مادرم. مادربزرگم .خاله هام .دایی هام. همه قند دارن

روزی ک مامانم قند گرفته بود رفت دکتر .دکتر بهش گفت از الان ب بچه هات یاد بده ک شیرینی جات نخورن چون اوناهم میگیرن قندتون ارثی

منم ۲۶ سالمه. قندم ۱۱۹ بود. الان دوماهه روزی دوتا متفورمین میخورم. این هفته قراره دوباره ازمایش بدم ببینم قندم چطوره. چون میخوام باردار بشم باید زیر صد باشه

دعا کنین منم مادر شم🤰🤱
بخاطر همون سابقه ی دیابته. منم همینجورم. مادرم. مادربزرگم .خاله هام .دایی هام. همه قند دارن روزی ک ...

دقیقا منم همينجوری ام. کل خانواده مادرم دیابت دارن. البته من رعایت میکردم و قند زیاد نمیخورم و پیاده روی هم الان دوماهه شروع کردم انجام ميدم به خاطر تنبلي تخمدان

دقیقا منم همينجوری ام. کل خانواده مادرم دیابت دارن. البته من رعایت میکردم و قند زیاد نمیخورم و پیاده ...

خب پس توام عین من تنبلی تخمدان داری. اونم باعثش میشه چون بدن رو به انسولین مقاوم میکنه

دعا کنین منم مادر شم🤰🤱