2777
2789
عنوان

تو بهترینیییییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 28 پست
رتبه ۳۵۰ کنکور رو میزنی که برات عالیه و فعلا کسی دوست نداره تا 3 یا 4 سال دیگه ازدواج عالی در پیش دا ...

میشه راجع به ازدواج منم بگید؟

کلا این حس ششمی ها برام جالبن جنبه فان دارن بیشتر😅

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رتبه ۳۵۰ کنکور رو میزنی که برات عالیه و فعلا کسی دوست نداره تا 3 یا 4 سال دیگه ازدواج عالی در پیش دا ...

تو رو خدا به من بگو کی و با کی ازدواج میکنم

التماس دعا دارم🥺 زندگیم گره خورده💔

عزیزم کنکور منم بگو 😢😢😢😢

مریضیم هم بگو لطفا 

https://harfeto.timefriend.net/16685894627197چالش حرف ناشناس 

عزیزم میتونی واسه منو بگی؟

یکی اشتباه گفته اعصابم خیلیی خرابه 

مدتها خواننده خاموش بودم از پشت شیشه میدیدمتون و نمیتونستم حرف بزنم باهاتون دیگه اومدم پیشتون     
عزیزم میتونی واسه منو بگی؟ یکی اشتباه گفته اعصابم خیلیی خرابه 

درخواست دوستی بده اینجا صحبت نمیکنم

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
خواهش میکنم عزیزم❤

عزیزم میشه بگی ، من اینماه حامله میشم؟ (تازه اقدام داشتم) جنسیتش چی میشه؟؟ کلا جنسبت بچه دومم چی میشه؟؟

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم