من افسردگی شدید دارم و فکرمیکنم گاهی وقتها حمله هم بهم دست میده افکار خراب و بد ناامید کننده هم همینطورم و تپش قلب و حالم کلا خرابه بنظرتون رفتم دکتر بگم ازاین قرص بده؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
افسردگی داشتی؟ علائم هات چی بود؟ چه مدت مصرف کردی؟
بله افسرده و عصبی بودم دو سال مصرف کردم خوب شدم اما الان چندین سال میگذره از ترس اینکه مبادا دوباره اون حالت بشم سالی یکبار پیشش میرم اما ۴_۵ سال میگذره دیگه نگفته افسرده ام میگه استرسهای مقطعی که نیاد سراغم طبیعیه
افسردگی داشتی؟ علائم هات چی بود؟ چه مدت مصرف کردی؟
به رفتار شوهرم که کم حرف بود و شلوغ کاری دخترم که کاملا اقتضای سنش بود گیر میدادم بچه م رو خیلی دعوا میکردم..تا ساعتهای ۲صبح خوابم نمی بردو... من الان خوب شدم اما اثر همون رفتارهام با بچه م باقی مونده طفلی بچه ۱۵ ساله ۸ماهه داروی اعصاب مصرف میکنه البته همه ش مربوط به رفتار من نیست.بیشترش مربوط ژنهایی هست که به طفلی ارث دادم
بله افسرده و عصبی بودم دو سال مصرف کردم خوب شدم اما الان چندین سال میگذره از ترس اینکه مبادا دوباره ...
منم میترسم درمان بشم و این حالتهام بگرده دوباره بیشتر این منو میترسونه حالم هم واقعا خرابه تو موقعیتی هم نیستم که الان بتونم برم دکتر به چندتا دکتر هم پیام دادم گفتم چیزی نمیخوام فقط راهنماییم کنین اما دریغ از یک سلام😭هر روز باید برم پیش مادرم وگرنه حالم خراب میشه امروز هم زنگ زدم مادرم گفتش خونه نیست منم یهو استرس افتاد به جونم خونه میمونم بدتر حالم خراب میشه جایی هم ندارم که برم😭
منم میترسم درمان بشم و این حالتهام بگرده دوباره بیشتر این منو میترسونه حالم هم واقعا خرابه تو موقعیت ...
هیچ چاره ای نیست حتما باید دکتر بری.قرص هم سر خود مصرف نکنی خیلی ضرر داره.من فلوکسیتنهام رو گاهی میخوردم گاهی نمی خوردم دکتر گفت برای قلب ضرر داره باور نمیکردم.الان دوسه ساله افتادگی میترالم شدید شده.که غیر از ژنتیک از عوارض خود درمانی هم میتونه باشه
هیچ چاره ای نیست حتما باید دکتر بری.قرص هم سر خود مصرف نکنی خیلی ضرر داره.من فلوکسیتنهام رو گاهی می ...
دکتر معمولا داروی ماهانه میده که عوارضشون رو تحت کنترل داشته باشه.اگه نمیتونی زود به زود دکتر بری بهش بگو.ولی حتما باید بری.حیفه روزهای عمره که با افسردگی تلف بشه