2777
2789
عنوان

نمیدونم عنوان تاپیکمو چی باید بزارم؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 36 پست
شیرین جان اتفاقا این اخلاق نیست بی اخلاقیه و یه جور بی ادبی ... اینجا مجازیه اما من که هویتم مجازی نیست وجود دارم حقیقی ام ... چرا منم زیاد دیدم برخوردای زننده ی خیلیا رو با بعضی کاربرا ...
حالا که اومدید یه خبرم بزارم براتون دست خالی ازین تاپیک نرید ... آپلود عکس جدیدترین عکس هوایی از خانه خدا با آغاز ایام تشریق و وقوف زائران در مشاعر مقدس و سرزمین‌های عرفات و منا، رسانه‌های عربستان سعودی تصویر هوایی جدیدی را از کعبه منتشر کرده‌اند. به گزارش فرهنگ نیوز ، در تصویر منتشر شده، توسعه‌ی صحن مسجدالحرام به خوبی قابل مشاهده است، جرثقیل‌هایی که در هر گوشه برافراشته شده‌اند و صحن‌های جدیدی که اضافه شده‌ تا در آینده میزبان چهار برابر زائران کنونی باشند. وزیر حج عربستان پیش‌بینی کرده، با پایان طرح توسعه‌ی مسجدالحرام، میزبان چهار و نیم تا هفت میلیون زائر باشند. مساحت قبلی مسجدالحرام حدود ۳۶۶ هزار و ۱۶۸ متر بود که با اجرای طرح توسعه، حدود ۳۲۰ هزار متر دیگر به فضای کنونی اضافه می‌شود و وسعت مسجدالحرام به ۷۰۰ هزار متر مربع می‌رسد. اما در تصویر هوایی که از مسجدالحرام گرفته شده، بیشتر از هر چیز دیگر و حتا کعبه، «برج ساعت» است که دیده می‌شود. برج ساعت یا «البیت» با ارتفاع 601 متر که بزرگترین و بلندترین برج ساعت دنیا به‌شمار می‌آید، چهار سال پیش بر سر کعبه سایه انداخت. پیش از ساخت این برج اشرافی، کعبه از ارتفاعات مکه به خوبی قابل مشاهده بود، اما حالا برج ساعت «بیت عتیق» را از دیده‌ها پنهان کرده، همین مساله نارضایتی بسیاری از زائران را به همراه داشته، نارضایتی که البته چندان علنی نبوده است. برج ساعت یکی از هتل‌های اشرافی مکه به شمار می‌آید که ساکنان سوییت پرزیدنت آن در صورت تمایل امکان تردد با هلی‌کوپتر به مشاعر مقدس را دارند، مسیری که به رسم حج، حاجی باید بخشی از آن را پیاده طی کند. گفته‌ می‌شود طبقه‌ی بالای این برج، محل نگهداری پرنده‌های شکاری است، همان پرندگان محبوب اشراف‌زادگان عرب. طبقه‌های زیرین برج هم به پاساژهایی اختصاص داده شده که با وجود کالاهای گران‌اش، ظاهرا زائران کم از آن استقبال نمی‌کنند. منبع http://www.farhangnews.ir/content/93259

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زهرا جون این مسایلی که شما میگی خیلی حساسه، به نظر من مطرح کردنشون بدون اثبات دقیق علمی درست نیست چون کسانی که اعتقاد ندارند با استفاده از همین حرف ها مسلمونا را به خرافاتی بودن متهم میکنند ... البته از این مطلب هم نمیشه گذشت که واقعا بعضی ها درگیر خرافات شدن!!!!
جهت چرخش دور خونه خدا دقیقا در جهت چرخش حرکت زمین و سیاره های دیگه دور خورشیده! نیت شما خیر بوده زهرا جان اما حواست باشه از این عکسا و مطالب ساختگی توی اینترنت زیاده و همون طور که بچه ها گفتن باعث سواستفاده کسایی میشه که اعتقادی ندارن!
قارچ کفیر فواید و استفادش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691592