2777
2789
ترس وحشتناک از آینده  ترس از مرگ و سکته قلبی ترس از دیوانه شدن و زمین گیر شدن دست به خودکشی ...

منم پانیک داشتم..تاپیکشو زدم

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چن روز بعد از مصرف دارو‌اثر کرد؟

تقریبا دو هفته ، من اضطراب فراگیر داشتم که تبدیل شده بود به پنیک ، خیلی مقاومت کردم دارو نخورم ولی دیگه داشتم میمردم ، ولی واقعا الان بهترم خدارو شکر ، منم اوایل همش خواب بودم و گیج و منگ ولی به مرور برطرف شد

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
اسم داروت چی بود؟

من سرترالین میخورم هنوز . البته دکتر باید تشخیص بده سرخود قرص نباید بخوره بابات وگرنه اوضاع بدتر میشه

تقریبا دو هفته ، من اضطراب فراگیر داشتم که تبدیل شده بود به پنیک ، خیلی مقاومت کردم دارو نخورم ولی د ...

دکتر قبلیش سرترالین داده بود ولی دکتر جدیدش حذف کرد اونو

منم پانیک دارم یه جور حمله قلبی دست میده بهم

عضلات میگیرن نمیشه نفس کشید 

عصبی و بی حوصلم میترسم 

داروهامم نمیخورم خیلی بده

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    
بچه ها تا حالا تو پانیک تپش قلب بالا داشتین به طوری که از حال برید مثل غش کردن

من داشتم 

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    
درمان شدی؟ داروت چی بود؟

سرترالین . کلونازپام با چندتا دیگه

آره شکر خدا بهترم

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
دکتر قبلیش سرترالین داده بود ولی دکتر جدیدش حذف کرد اونو

ببین هر دارویی به آدم نمیسازه ، من قبلا  کلومیپیرامین ، تریمیپرامین میخوردم ولی انگار آدامس میخوردم هیچ اثری نداشت ولی سرترالین آب بود رو آتیش ، دکتر باید ببینه کدوم دارو به مریض جواب میده