ترس وحشتناک از آینده ترس از مرگ و سکته قلبی ترس از دیوانه شدن و زمین گیر شدن دست به خودکشی ...
منم پانیک داشتم..تاپیکشو زدم
هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/ خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابهلای زندگی از بین میروی و هیچکس هم نمیفهمد...
تقریبا دو هفته ، من اضطراب فراگیر داشتم که تبدیل شده بود به پنیک ، خیلی مقاومت کردم دارو نخورم ولی دیگه داشتم میمردم ، ولی واقعا الان بهترم خدارو شکر ، منم اوایل همش خواب بودم و گیج و منگ ولی به مرور برطرف شد
من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
😍تا ابد دوستت دارم 😍 دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام 😼. ینی من خرم اگه دیگه بیام تو تاپیک های سیاسی 😒😒😒. اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
بچه ها تا حالا تو پانیک تپش قلب بالا داشتین به طوری که از حال برید مثل غش کردن
من داشتم
😍تا ابد دوستت دارم 😍 دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام 😼. ینی من خرم اگه دیگه بیام تو تاپیک های سیاسی 😒😒😒. اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/ خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابهلای زندگی از بین میروی و هیچکس هم نمیفهمد...
دکتر قبلیش سرترالین داده بود ولی دکتر جدیدش حذف کرد اونو
ببین هر دارویی به آدم نمیسازه ، من قبلا کلومیپیرامین ، تریمیپرامین میخوردم ولی انگار آدامس میخوردم هیچ اثری نداشت ولی سرترالین آب بود رو آتیش ، دکتر باید ببینه کدوم دارو به مریض جواب میده
من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞