2777
2789
عنوان

پولللللل

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم دوساله ماشین نداریم با بچه کلافه شدم هی میگه ندارم بخرم همشم بیرونه کار میکنه بازم هیچی نداره ک ...

دقیقا منم مشکل تو رو دارم الانم منو گذاشته تنها رفته پیش دوستاش هرشب هرشب پیش دوستاش

اگه مرد حسابی هس هرچی گف بگو چشم حتی اگه کشتت وی اگه نامرده هرکاری که دلت میخوادو بکن 

نامرده مامانش پریشب خونمون بود خودش نبود گفت مامانم چی گفت گفتنم فلان چیز و گفت اینا حرفای معمولی که زدیم میگه تو غیبت مامانمو کردی همش فکر مامان و خواره خودش

مشاورم رفتم درست نمیشه بهم میگه حواهرم پول میخواد دوسال مامانم پول داده بهش نمیگه اینکه همش ۴۰۰ تومن ...

عزیزم راستش متوجه منظورتون به طور کامل نشدم 

اما به یکبار مشاوره رفتن اکتفا نکنید 

یه مشاوره خوب پیدا کنید 

یا یسری تغییرات تو رفتارتون و شکل درخواستتون ایجاد کنید 

میدونم همسر خسیس خیلی مشکل ساز میشه یسری خانوما واقعا حتی روشون نمیشه که از همسرانشون پول درخواست کنن ولی این یه چیز طبیعیه 

اگه شوهرتون چیزایی رو که میخواید میتونه تهیه کنه و نمیکنه 

روش و شکل درخواستتون رو تغییر بدید یا سعی کنید خودشو پیش یه مشاور خوب ببرید 

عزیزم راستش متوجه منظورتون به طور کامل نشدم  اما به یکبار مشاوره رفتن اکتفا نکنید  یه مش ...

خسیس نیست نمیدونم چرد برا من خرج نمیکنه وگرنه برا بقیه خوبه اگه خسبس بود برا همه بود

نامرده مامانش پریشب خونمون بود خودش نبود گفت مامانم چی گفت گفتنم فلان چیز و گفت اینا حرفای معمولی که ...

مشکلتو فهمیدم برو بشین خیلی منطقی حف بزن یه جوری خوتو خیلی بالغ نشون بده شرم کنه ازت بده بهت