2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه افسردگی دارین بیاین لطفا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 49 پست

انگیزه و خواستن خودش یه قدم خیلی بزرگه بخواه که سبک زندگیت تغییر کنه ، و حال الانت رو با اونی که حوصله همه چیزو داره و خوش ذوقه قیاس نکن ، تو هم خیلی با حوصله و خوش ذوقی در اصل اما بیماری توانت رو گرفته بخواه که تغییر کنی و با اونایی که یه تاپیک میزنن آخرشم باز میگن نه بابا درمان نشدنیه و دوباره میرن تو لاک خودشون متفاوت باش ولی اینم بگم که روانشناس داریم تا روانشناس ، پیش روانشناس بد نرو که به بقیه روانسناسا بدبینت میکنه و از درمان ناامید میشی

منم همینطورم همش حس میکنم دلم میخواد بمیرم و کلی چیزهای دیگه که اگه بگم خیلی طولانی میشه😭

ازت خواهش ميكنم زودتر ب ي پزشك مراجعه كن

بهت قول ميدم خوب شى

من ميدونم تو چه عذابى هستى

بخدا من هر درى زدم نشد من دليلش جدايى از همسرمه و اين ي زمان ميخاد تا ريكاورى بشم

اما شما زودى خوب ميشى پس ب خودت كمك كن 

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درسته عزیزم نه من به توصیه کسی قرصی مصرف نمیکنم فقط میخوام از تجربه ها استفاده کنم😭دارم دیونه میشم ...

میدونم چی میگی گلم اما یه بازی بدی بین ایرانیا باب شده که میری درد و دل میکنی میگی حالم بده یکی دیگه تا بهت ثابت نکنه از تو بدحال تره ول کن نیست (حالا ۵۰ درصدم میگیم راست میگه ) و تو آخرش نهایتا با یه چیزی از این تامیکا حال خودتو خوب میکنی و اون چیه ؟؟؟ اینکه شاید پیش خودت بگی وای چقدر بدحال تر از من هست خوش به حال خودم یا بکی همه همینن بابا کلا دنیا همینجوریه و نتیجه خیلی از این قبیل تاپیک ها میشه بیخیال شدن در درمان خودت ، در حالی که چه بسا کلی استعداد و نبوغ داری که افسردگی جلوش رو گرفته و اکر بتونی این حصار رو با کمک دکتر بشکنی میتونی تقدیر متفاوتی با هر وضعیتی که داری ( متاهل ، مجرد ، مطلقه ، و... ) رقم بزنی

من دارم برای کنکور ارشد آماده میشم لیسانسشو دارم فعلا

پس یعنی چیزایی از روانشناسی میدونی؟

میشه یه نگاهی به تاپیکهای قبلیم بزنی همه علائم هام رو نوشتم😢

فقط میخوام بدونم من برم دکتر خوب میشم ناامیدم خیلی خیلی زیاد😭😭

توروخدا فقط فراموش نکنی😢

خوندم

چرا درمان نشه ؟

یه سوالو رک ازت میپرسم بگو 

به نظرت بهتر نیست جای چند ماه تاپیک زدن یو کلی سوال از آدما رر مورد اینکه درمان میشیم یا نه بریم امتحان کنیم ؟ توی فکر یه مسئله موندن بیش از درمان ازت انرژی میگیره و اینکه اگر دکتر بهت قرص بده میدونی چیکار کنه و دچار اعتیاد نشی فقط این مهمه که بازم پیگیر باشی چون لازمه هر چند ماه اندازه مصرف قرص تغییر کنه که اون مهمه پس مرتب باید به روانپزشک درباره دارو حرف زد و همزمان پیش روانشناس هم رفت ، دکتر بلده چیکار کنه دچار عوارض قرص نشی (کنارش روانشناس هم باید حتما بری چون اصلش تغییر افکار و قرص پیش زمینه رو آماده میکنه و هر دو مهمه ) البته اینا در صورتیه که برات تجویز بشه اگر برات تجویز نکرد که هیچی ، چون بعضیا رو ممکنه بگن قرص لازم نیست به بعضیا بگن لازمه ، فقط مرتب دوز و اندازه قرص رو چک کن با دکترت اگر تغییر لازمه بهت بگه

اگر طبق توصیه مردم سرخود قرص بخوری ضرر داره دکتر حواسش هست آخرشم جا داره بگم لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود ، چهار نفر فقط شنیدن که قرص اعتیاد میاره نتیجش میشه یکی مثل شما که اطلاعاتت کمه دچار ترس میشی ولی اصولا ترس از کمبود آگاهی هست ، الان بیا این جملاتی که میگم رو جایگزین باور اینکه قرص بخوریم معتاد میشیم بکن ، آره اگر سرخود خوردی شاید معتاد شی و درمانم نمیشی و علاوه بر افسردگیت دچار اعتیاد هم شدی ولی دکتر قطعا بلده چیکار کنه که معتاد نشی و گاهی نخوردن قرص عوارضش بیشتر از خوردنشه ، فقط و فقط این مهمه که هر چند وقت به دکتر سر بزنیم و علائم جدید رو بهش بگیم تا مقدار مصرف قرص رو کم و زیاد کنه 

برو جلو پیگیر درمان شو اولویت زندگیت بزار قبل از هر خرجی

این نی نی سایتم ول کن درمانت اینجا نیست برو پیش دکتر خوب و فکرم نکن که حال دکتر ندارم پس نمیرم اتفاقا الان که حوصله درمان نداری باید به زورم شده بری اگر حالت خوب بود که اصلا نیاز نداشتی بری

یه هزینه براش بزار کنار و برو شروع کن

دیگه بسه تاپیک زدن الان وقت عمله

خوندم چرا درمان نشه ؟ یه سوالو رک ازت میپرسم بگو  به نظرت بهتر نیست جای چند ماه تاپیک زدن یو ...

عزیزم اگه دکتر خوب جواب بده و درمان بشم احتمال برگشتش نیست؟ من همیشه از این میترسم که دوباره اتفاق بدی میوفته حالم خراب بشه علائم هام برگرده😢

افسردگی تبدیل به پانیک میشه؟؟ میشه لطفا در مورد پانیک توضیح بدید

من خودم افسردگی بعد زایمان داشتم

متاسفانه درمان نشد و در ۴ماه تبدیل به پانیک شد

حمله اضطرابی شدید با حس مرگ رو پانیک میگن

البته با علائم بسیار زیاد از جمله حس مرگ واقعی

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤