2821
2789
خوش اومدی زیاد این چالش رو رفتن تو سایت😅 شهرمون: پاریس کوچولو اسمم:حرف اخرش رو که برداری،اسم ...

طاهره

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به پارچه، کاغذ و.... ( هر چیزی) که تا نخورده باشه چی میگن؟! اسمم اونه

چه سخت😅

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
امینه شیراز

هر دو رو اشتب گفتی

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
نازنین؟

هانی از تو بعیده تو که منو میشناسی😑😑

💎👑دنیا رو داری!؟     یه نازنین مثل نازنین من نداری هیچی نداری💎✨🌍                                                                      ✨🌍دنیام تو چشمات خلاصه میشه💙S💙                            ماه ناز عاشق دوستاشششه❤🤙🏻
طاهره

نوچ

خب چرامیمون خودمونشناسم😊

نازنین نیستما هانی اشتب گرفتی عرررررر🤣🤣🤣🤣

💎👑دنیا رو داری!؟     یه نازنین مثل نازنین من نداری هیچی نداری💎✨🌍                                                                      ✨🌍دنیام تو چشمات خلاصه میشه💙S💙                            ماه ناز عاشق دوستاشششه❤🤙🏻
مرسی

😐 اوه آرمی 😂😂 

وای از صبح دارم با این قوم می جنگم 

خبر داری هم فندومی هات نیومده جنی و لیسا بلک پینک،  یری ردولوت و جکسون گات سون مورد عنایت قرار دادن 

😐 اگه فن پیجی چیزی داری هدایتشون کن ما دیگه نا نداریم 

دلشوره ما بود دل آرام جهان شد
2790
2823
2791
2779
2792