2777
2789
عنوان

ساکشن غبغب

| مشاهده متن کامل بحث + 3214 بازدید | 42 پست
نه تو فکرشم خب بگو .. پوستت گلوله ، افتاده یا چروک نشده ؟ راضی هستی ؟ و نحوه مراقبتش گلم مثلا چکارا ...

من بعد یکماه و نیم هنوز ورم دارم

این گلوله شدن و سفت شدنم طبیعیه برا خیلیا اینطور میشه که با ماساژ میره

چروک نشد

یکماه دائم باید گن بزنی دو هفته اول ۲۴ ساعت دو هفته دوم روزی چند ساعت میتونی دربیاری 

البته من هنوز بخاطر ورمم گاهی گن میزنم

یسری قرصایی دکتر بت میده برا عفونت و ترمیم زودتر

شب اول و دوم خونابه باید خارج کنی دردناکه خودت نمیتونی یکی باید برات انجام بده حتما اینکارو کن باعث میشه کمتر گلوله گلوله شه زیر پوستت

باید به کمر بخوابی یمدت

چند شب اولم باید زیرسرت بلند باشه

چن روز اولم وسیله سنگین بلند نکنی

تا زخمای پای گوشت خوب شه چن روز اول باید مرتب با سرم تمیر کنی و پماد بزنی ک عفونت نکنه

اب و مایعات زیاد بخوری

غذای سفت نخوری چن روز اول

دیگه چیزی یادم نمیاد 

اره راضیم صورت رو ظریفتر میکنه سنت کمتر نوشن داده میشه

خیلی خوبه اگه حوصله مراقبتاش رو داری حتما انجام بده

من گن بستن اذیتم میکرد 

من بعد یکماه و نیم هنوز ورم دارم این گلوله شدن و سفت شدنم طبیعیه برا خیلیا اینطور میشه که با ماساژ ...

مرسی گلم

علان گلوله هیچی نداری؟ عکس میزاری قسمت نیم رخ گردنتو ... قبل و بعد ساکشن🌹و چن سالته ... اطرافیانتم انجام دادن؟ 

💛^^ Car Lover✨ ... pars🇹🇭

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من بعد یکماه و نیم هنوز ورم دارم این گلوله شدن و سفت شدنم طبیعیه برا خیلیا اینطور میشه که با ماساژ ...

در کل من اصلا هیچ کار زیبایی انجام ندادم حتی یه فیبروز ابرو یا کاشت مژه

اصلا تابحال کیلینک نرفتم بخاطر عوارض احتمالی

بنظرت اینکار خطر داره؟ پشیمون نشم ؟ اخه اصلا از دستکاری صورتم خوشم نمیاد چون اگ چیزی شه غ قابل برگشته و کاریه که شده اونم رو صورت که اول از هر چیزی میاد تو چشم!

در کل من اصلا هیچ کار زیبایی انجام ندادم حتی یه فیبروز ابرو یا کاشت مژه اصلا تابحال کیلینک نرفتم بخ ...

هیچچیز بدون عوارض نیست گلم

قطعا عوارض خودشو داره دیگه خوشگلی دردسر داره

من نمیتونم بهت بگم ضرر نداره از یه پزشک معتبر بپرس عزیزم

من که به جون خریدم همه چیشو😅

هیچچیز بدون عوارض نیست گلم قطعا عوارض خودشو داره دیگه خوشگلی دردسر داره من نمیتونم بهت بگم ضرر ندا ...

گلم منظورم اینه پوستت علان اوکیه!؟ افتادگی ، شل شدگی ، و گلوله نیست علان؟ 

اطرافیانت هم انجام دادن؟ 

گلم منظورم اینه پوستت علان اوکیه!؟ افتادگی ، شل شدگی ، و گلوله نیست علان؟  اطرافیانت هم انجام ...

اره یکی از دوستامم انجام داده

نه پوستمون اوکیه

باید گن ببندی  محکم و مرتب ک شل نشه پوستت

گلوله هم گفتم اکثرا دارن که با ماساژ به مرور جذب میشه

من هنوزم ناهمواری دارم 

۶ ماه رمان میبره که نتیجه اصلی رو ببینی

اره یکی از دوستامم انجام داده نه پوستمون اوکیه باید گن ببندی  محکم و مرتب ک شل نشه پوستت گلو ...

اها مرسی

همون قسمت ناهمواری رو عکس میزاری گلم؟ که صورتت مشخص نباشه

گلوله هات داره کوچیک و کوچیک تر میشه؟ 

من هر کاری می کردم غبغبم آب نمی شد بعد اینکه وزن کم کردم صورتم لاغر شد ولی غبغبم اذیتم می کرد و بیشتر خودشو نشون می داد
بعد کلی تحقیق رفتم مرکز گرین بیوتی بخاطر تعریف هایی که شنیده بودم لیپوساکشن غبغب انجام دادم خیلی خوب شد صورتم زاویه دار شده