2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاپیکای فالگیر منو بخون دیگه نمیری سمتش

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
والا من خودمم از اون خرام ک هرچی بگن باور میکنم. ولی بابا این شوهرمم زبون فهم نیس تازه هم اومده خوب ...

ببین چی شده از چی ناراحت..به خودت برس به خونه برس بهانه دستش نده بعد که دیدی شرایط اکی هست با مهربونی بگو عزیزم چته چرا چند روزه کج خلقی میکنی بی حال و حوصله شدی! من کاری کردم که ناراحتی! اگر از من ناراحتی عذر میخوام..اگر از چیز دیگه ای ناراحتی به منم بگو بدونم چی شده تا حرف نزنی که نمیفهمم چته..حرف بزن شاید از دستم کاری بر بیاد عشقم..اینجوری بگی یه زبون در میارن به این درازی👅 عین رگبار میریزن بیرون هرچی تو شکمشون باشه..بدون هیچ رمال و فالگیری میتونی بفمی دردش چیه..😅

ببین چی شده از چی ناراحت..به خودت برس به خونه برس بهانه دستش نده بعد که دیدی شرایط اکی هست با مهربون ...

بابا بخدا این اصن نمیدونه حرف بزنه. هرچی میگم انگار با دیوارم. اونروز بهش گفتم چرا باهام اینجوری هسی باز دادو هوار چرااا من چجوریییییم و نمیدونم این اون کرد منم دیگ ساکت 

مگه میشه..کسی که خیلی راحت میگه شوهرم ادم نیست باید به شوهر داریش شک کرد😡

شوخی کردم خب اونو با دنیا عوضش نمیکنم. منظورمو نفهمیدی گلی میگم نداره دیگ با من خوب نمیحرفه ک بدونم بفهممش

شوخی کردم خب اونو با دنیا عوضش نمیکنم. منظورمو نفهمیدی گلی میگم نداره دیگ با من خوب نمیحرفه ک بدونم ...

باهاش خوب حرف بزن وقتی باهات حرف میزنه سراپا گوش باش وسط حرفش نپر حتی اگر داره از خودت گلایه میکنه سکوت کن وسط حرفاش هی شروع نکن از خودت یا خانواده ات دفاع کردن بزار حرفای دلشو کامل بگه خالی شه بعد یه کم مکس کن..بعد بگو اره..حق داری شاید من فلان جا حرفم یا رفتارم درست نبوده حق داری سعی میکنم رو این اخلاقم کار کنم ..بهش امید بده که کامل حرفاشو گوش کردی با گفتن بهت حق میدم نشون دادی که خودخواه نیستی به اشتباهاتت پی میبری.. انقدر فهم بالایی داری که عذرخواهی کنی انقدر شعور داری که تکرار نکنی و در صدد جبران باشی..

بعد بگو ولی.. تو اون روز فلان کارو کردی یا فلان چیزو گفتی من از کوره در رفتم فلان کردم یا فلان گفتم..درسته که کارم درست نبود ولی قبول کن که رفتار توام درست نبود و تو که میدونی من رو فلان چیز حساسم رعایت کن..اینجوری هم اونو هم خودتو به یه تغییر به سمت راه درست دعوت کردی..اگر همیشه اینجوری باهاش حرف بزنی..اونم به جای بچه بازی دراوردن و نق نق های نامفهوم میاد حرف دلشو به تو میزنه و خیالش راحته که تو حرفاشو گوش میدی وسط حرفش نمیپری اشتباهت رو میپزیری و با احترام بداش از دلیل رفتارت توضیح میدی و سعی دراصلاح اون میکنی..اینجوری باشی درد و دلهای خصوصیشو هم فقط به خودت میکنه و نمیره با ننه اش یا رفیقاش درد و دل کنه..😅

ایول حرفت منطقی بود ممنون 😊 🌹 

ایول!🤔

جلو شوهرت اینجوری حرف نزن ایول مردونه است..با عشوه و لوندی حرف بزن

بگو وای چه قشنگ.. چه جالب..

شوهر من همیشه به من میگه مثل مردا حرف نزن..حالا اصلا عین مردا حرف نمیزنم..ولی دوست داره خیلی بیشتر ازینا ناز و عشوه تو حرفام باشه..بگم ایول و .. که میگه لاتی حرف میزنی..🤪