2777
2789

بچها من کلا استعداد چاقی ندارم چی کار کنم؟دلم میخاد 20 کیلو چاق شم از بچگیمم همین بودم تمام کارارو کردم قرص ایناهم خوردم-سیب زمینی-مخمر ابجو-قرص-پودر-همررووووو-چی کار کنم؟برم چربی تزریق کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای چیکار اخه  منم میخوام لاغر شم   

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

وای چقد خندیدم برا تیترت😂😂😂عزیزم کسی که استعداد چاقی نداشته باشه درهرحال اوتقدری چاق نمیشه که بترکه.تزریق چربی هم خوبه ولی ما لاغرا بدنمون اکه چربی نگه دار بود که چاق میشدیم دیگه.بعد ازدواج و بچه شااااید چاق شی

به خدا که خوشی زده زیر دلتون:(

من حاضرم از لاغری دنده هام معلوم باشه ولی یبار بدون استرس غذا بخورم

شدیدا استعداد چاقی دارم اصلا غذام و کلا خورد و خوراکم زیاد نیس هر کی منو از نزدیک میشناسه باورش نمیشه من با این حجم غذا اضافه وزن دارم خیلیاشون فکر میکنن مثلا اگه مهمونی رستورانی جایی غذا میخورم مقدارش زیاد نیست حتما خونه باز غذا میخورم وگرنه امکان نداره اینجوری تپل باشم

من ادم حسودی نیستم ولی واقعا به کسایی که هرچی میخورن چاق نمیشن از اعماق وجود حسودیم میشه:(

برید عشق دنیا رو کنید 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍