2777
2789
والا چ جوری بگم متوسط من با متوسط شما شاید فرق کنه

مثلا چ زمانهایی رو تو گرامر بلدین 

از گرامر چیا بلدین

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوکی .من ترم چهار کلاسهای کانون زبان ایران هستم 

تو گرامر چیا بلدی مثلا

چ زمانهایی رو

زمان های کامل رو بلدی؟ 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
خیلی چیزا بلدم مخصوصا این ترم خیلی پیشرفته شده گرامرا

اسکایپ داری 

سلام اگه بین شما کسی هست که کودک داشته باشه و نمی دونه چه شکلی به کودکش در سن کم زبان یاد بده باید بگم که بهترین روش آموزش زبان در کودکان آموزش با بازیاگه دوست داری بیشتر درموردش بدونی روی لینک زیر کلیک کن.

https://englishbook1.blog.ir/1402/06/21/آموزش-زبان-به-کودکان-از-طریق-بازی