2789
عنوان

دندون درد🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 29 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نمک بزار روش یا سیر سقز فک نکنم شما داشته باشین من مث این پیرزناااا تو این موارد تخصص دارم🤦🏻 ...

همه این راه ها وکارا رفتم پوسیدگی ایش بدتر شد الانم منتظرم نوبت بیمارستانم بشه برم جراحی کنم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
همه این راه ها وکارا رفتم پوسیدگی ایش بدتر شد الانم منتظرم نوبت بیمارستانم بشه برم جراحی کنم

پس همین قرصا که دوستان گفتنو بخور تا آروم بشی

خوب میشی ایشالا💔

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
راستی دندانتون عفونت که نداره؟ اگه عفونت داره قرص مترونیدازول با کپسول اموکسی سیلین بگیرین هر ۸ ساع ...

نه فقط پوسیدگی ایش زیاده رسیده به لثه 

اره فقط همین کپسول ها و قرصهایی رو که گفتم بخورین انشا الله بهتر میشید عزیز.

ممنون امیدوارم ساکت اش کنه یه ماهه نخوابیدم درست وحسابی🥺🥺

اینجا یه کاربری تاپیک زده بود واسه دندون درد چیکار کرده بود همسرم منم دندونش یه هفته بود درد میکرد و همه نوع قرص و چرک خشک کن خورده بود خوب نمیشد  تا این کارو کرد خدارو شکر گوش شیطون کر درد نداره از اون روز  اسپند و دود کن هم دودش رو قشنگ بکش تو دهنت  نگه دار هم از خاکسترش بزار رو دندونی که درد میکنه  خدا خیرش بده اون کاربرو این راهکارش بود 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

اینجا یه کاربری تاپیک زده بود واسه دندون درد چیکار کرده بود همسرم منم دندونش یه هفته بود درد میکرد و ...

پوسیده بود؟ من هرکاری میکنم دردش اروم نمیشه همسرم رفت بی حسی خرید پوسیدگی ایش زیاد شد 

پوسیده بود؟ من هرکاری میکنم دردش اروم نمیشه همسرم رفت بی حسی خرید پوسیدگی ایش زیاد شد 

آره دندونش پوسیده به خدا از این بی حس کننده گل میخک هم استفاده کرد دکتر قرص مترونیدازول و آموکسی سیلین و مفنامیک اسید داده بود و خودش هم انواع مسکنا رو میخورد اصلا فایده نداشت تا اینکارو کرد بازم میگم خدا خیرش بده امتحان کن ان شاءالله که واسه شما هم کارساز میشه 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

آره دندونش پوسیده به خدا از این بی حس کننده گل میخک هم استفاده کرد دکتر قرص مترونیدازول و آموکسی سیل ...

ممنون🙏🥺

ممنون🙏🥺

خواهش میکنم ان شاءالله هرچه زودتر خوب بشه دندون درد بد دردیه واسه همسرم موقع خوابیدن دردش شروع میشد بیچاره تا صبح عذاب میکشید شماهم اینکارو انجام بده تو طول روز سه چهار باری انجامش بده تا دردش بخوابه بعدا ببرید بکشید تا راحت بشید