2777
2789
هیچ علائمی نداشت فقط رفت برای یه چکاب ساده آزمایش خون دیدیم کم خون شده تازه داستان از اونجا شروع شد ...

همین؟ کم خون شد گفتن سرطان؟ عجب بابا. هیچیشون نیست.پیش یه دکتر خوب چکاپ کنید

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
عزیزم دکترا زیاد خوب نظر نمیدن تازگیا قدیم بهتر بودن ،به خواهر شوهرم گفتن ام اس داره بیچاره ی ماه عذ ...

خیلی دعا کنین بخدا اصلا از ظاهرش هیچ معلوم نیست نه وزن از دست داده نه اشتهاش کم شده ونه هیچی دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر دعا کردم  نذر  کردم دارم دیوونه میشم

خیلی خیلی خوب درک میکنم 

مادر منم(البته مادربزرگمه ولی مادر ندارم و اون بزرگم کرده) ۴ سال پیش وقتی ۱۶ سالم بود فهمیدیم سرطان داره ولی معجزه خدا همیشه با بنده هاشه خداروشکر شکست داده و حالش خوبه 

همین؟ کم خون شد گفتن سرطان؟ عجب بابا. هیچیشون نیست.پیش یه دکتر خوب چکاپ کنید

بقرآن فقط همین بعد گفتن باید سی تی اسکن شکمی بده دیدن توده روی کبد گفتن باید نمونه برداری کنن تازه آندوسکوپی کولونوسکوپی انجام دادیم گفتن نرمال 

خیلی دعا کنین بخدا اصلا از ظاهرش هیچ معلوم نیست نه وزن از دست داده نه اشتهاش کم شده ونه هیچی دیگه

توکل کن به خدا ببین هزارتا صلوات نذر بد وارث بی وارث کن ،عجیب چیزیه ،ی ساعتم بیشتر زمان نمیبره ‌.

بخدا فکر نمیکنم آخه اون دکتری نمونه برداری کرده بود گفت از ظاهرش معلومه  بدخیم

اصلا از ظاهر نمونه که مشخص نیست عزیزم. مطمعن باش هیچی نیست. هر توده و غده ای هم بدخیم نیست.خیالت راحت

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
بخدا فکر نمیکنم آخه اون دکتری نمونه برداری کرده بود گفت از ظاهرش معلومه  بدخیم

دکترها هم انسانند و جایزالخطا ، نمیشه بر اساس ظاهر نسخه پیچید ، پس صبور باشید تا جواب نمونه برداری بیاد و تو این مدت سعی کنید اصلا نگرانی و استرس نداشته باشین و فضای شاد و خوبی ایجاد کنید تا انرژی مثبت کار خودش رو بکنه

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
یعنی واقعا تاثیر گذار من دیگه مخم به هیچی نمیکشه هنگ کردم

آره ، منشاء انرژی مثبت خداست و با انرژی مثبت یعنی تکیه بر خدا و نترسیدن از چیزی ، یعنی خدایا دلم قرصه به خودت و مطمئنم بهترینها رو برام رقم میزنی و این حس خوب در تو ایجاد شده و به اطرافت منتقل میشه و کائنات و هستی کار خودش رو میکنه

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
واسه منم دعا کن پدرم همه دنیامه

براساس چیز هایی که گفتی فکر نکنم سرطان باشه سرطان خیلی سریع پیشرفت میکنه و عوهرض شدیدی داره نگران نباشین اصلا هم به پدرتون نگین روحیه خیلی مهمه مادربزرگ‌من اصلا چیزی نمیدونه با این که هم عمل شده هم پرتو و شیمی و نه موهاش ریخت نه عوارضی داد چون نمیدونست و روحیش سر جاش بود 

پدرتون به امید خدا سالمه جای نگرانی نیست ❤

عزیزم بد وارث بی وارث چیه؟ میشه توضیح بدی؟ 

صلوات برای کساییه که بچه نداشتن و از دنیا رفتن یعنی بی وارث.

و صلوات برای کسایی که بچه هاشون نا اهل در اومدن و خیرات به امواتشون نمیدن .یعنی بد وارث.

بخدا خیلی ج میده .چون واقعا نیازمنده صلواتن و کسی رو تو این دنیا ندارن