2777
2789
عنوان

رمان خونااااا بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 128 پست
عمق داستان قشنگه 

نه دیگه به عمقش نرسیدم😅

شاید بعدا بخونمش

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دوتا رمان جدا از هم بود،هیچ وقت نویسنده نگفت ادامه رمان قبل هستش یا راوی اینبار رحیم هست یا من چ ...

نه این رمان ادامه شب سرابه و حتی ذکر شده ک با اجازه خانم فتانه حاج سید جوادی شب سراب نوشته شده جدا نیستن و همین باعث شداز اون همه زیبایی بامداد خمار کم بشه هرچند بی نقص بود 

در کل من شب سرابو دوست نداشتم

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...
اون دوتا رمان جدا از هم بود،هیچ وقت نویسنده نگفت ادامه رمان قبل هستش یا راوی اینبار رحیم هست یا من چ ...

بله عزیزم تو واقعیت که هر دو نفر از طرفین باید توجیح کنن 

ولی برا رمان جالب نیست

چون مخاطب به یکی از طرفین حق میده وباهاش همزاد پنداری میکنه 

منی ک مخاطب بامداد خمار بودم بسیار مجذوب محبوبه وعاشقانه هاش شدم اینکه یه دختر مرفه دل میبنده به یه فقیر

ولی از اون طرف رحیم قدردان نیست این مواردو ک زیاد داریم تو واقعیتم

ولی اینکه یه نویسنده دیگه بیاد بگه نه محبوبه گناه کاره دیگه جالب نیست

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...
من این رمانو به پیشنهاد کاربرا دانلود کردم گفتن خیلی خوبه اما تا چند صفحه بیشتر نتونستم بخونم! واق ...

خیلییی خیلییییی قشنگه

من کلا یخم ولی ازاین خیلیییی خوشم اومد

بگم بی مزه میشه بخون ضرر نمیکنی 😜

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    
رمان خفن بادصبا  هیچ رمانی مثل این رمان خاص نبود خیلی قشنگ بود اصلا و واقعی هم هستش حتما بخونی ...

وقتی میرسه به آینده خیلی مسخره میشه 

تهش دوباره یا پیمان ازدواج میکنه یا ن؟ 

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    

تو همیشه بودی 

مسلخ

ببین رمان های خانم  مرجان فریدی_رویا رستمی_زینب ایلخانی_زهرا ارجمندنیا  فعلا اینا رو یاد دارم ولی همینا کارشون فوق العاده و معرکه هست

و سایت رمان بوک رو بهت معرفی میکنم اکثر رمان های قشنگی میزاره