2777
2789
عنوان

بیاین کمک

106 بازدید | 14 پست

نامزدم ی شخصی هست که قبلاً ی بار ازدواج ناموفق داشته ب خاطر همین یکم افسرده هس و عصبی

منم آدم زود رنجی هستم هرچی بگه ناراحت میشم

هر چند روز ی بار بحثمون میشه سر چیزای بیخودی

مثلا سر قلیون کشیدن نامزدم بحثمون شد (البته سیگار هم میکشید که من بهش گفتم ترک کرد)

بعد من خیلی ناراحت شدم از دستش من برد بیرونو لباس اینا خرید که از دلم دربیاره

تو ماشین بهم گفت من بخاطرت اخلاقمو درس میکنم و قلیون نمی‌کشم و از این جور حرفا که تا حال همچین حرفایی بعید بود ازش..

ما وقت مشاور گرفتیم و رفتیم مشاور

ب ما گف اخلاقاتون بهم نمیخوره باید اخلاقاتون درس کنین از اینجور حرفا

منم موندم بین دوراهی که چی کنم خانوادم از ی طرف میگن خوب نیس از ی طرف هم دوسش دارم و با این حرفش دلم قرص شد حالا نمی دونم واقعا اخلاقش درس میشه یا نه

چیکار کنم ب نظرتون ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوساله جدا شده  من الان باید تصمیم نهایی رو بگیرم چی کنم ؟

عزیزم خودت باید تصمیم بگیری به اینم فکر کن که شاید اخلاقش اصلا عوض نشه نمیدونم شاید هم نامزدت بهترین شوهر دنیا بشه خوشبخت بشی گلم

هرچیزی رو میشه عوض کرد الا اخلاق

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤