بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب ببین پایه حقوق پشتیبانی ۲۰۰تومنه یعنی هیچ کاری نکنی ماهی ۲۰۰تومن میدن ولی وقتی به دانش اموز زنگ بزنی حقوق داره جلسه حضوری براش بزاری حقوق داره حتی استواری از کانون بزاری حقوق داره کتاب بفروشی حقوق داره
♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•
♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•
اره رفتم اتفاقانتیجه ای نگرفتم چون تجربه دارم گفتم کسی مث من نشه🤤🤤😔😔
نه پس ادامه ندادی.
من خودم با کلی مشکل وارد شدم.نمیگم از اولش راحته ولی سختی ها رو بجون خریدم.الان دیگه کارم افتاده رو روال و کسایی که قبلا بهم جواب رد دادن برای کار الان پشیمونن
خب ببین پایه حقوق پشتیبانی ۲۰۰تومنه یعنی هیچ کاری نکنی ماهی ۲۰۰تومن میدن ولی وقتی به دانش اموز زنگ ب ...
یعنی فقط ثبت نام کنی هیچ فعالیت نکنی مفتی مفتی ماهی ۲۰۰ بهم میدن ؟
نه برو نمایندگی قلم چی تو شهرتون بگو می خوام فرم همکاری پر کنم حالا میتونی هر چی دلت خواست انتخاب کنی واحد تماس واحد فروش کتاب یا پشتیبان بعد که پر کردی هر موقع کلاس آموزشی پشتیبانی داشته باشن خبرت میکنن میری ۵۰تومن پول کلاسای آموزشی رو میدی. تو کلاسا شرکت میکنی بعد باهات قرار داد میبندن