2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 82 پست
وای منم همین حسو دارم😬

واسه همین هنوز به این نتیجه نرسیدم که بخرم 😅😅

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 
بهش فکرکردم همه جام دردگرفت یه لحظه😅 هیچوقت جرات امتحانشوندارم 

منم حس میکنم درد داره 🤦🏻‍♀️

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

می ارزه.. الان پد هم هر ماه پنجاه پیاده میشیم

چند خریدی ؟

من اصلا استفاده ش رو بلد نیستم 

چقدر میشه ازش استفاده کرو؟

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

من لیوا گرفتم.. ارزونه۲۵۰۰۰.... جایگذاریش این ماه اذیت بودم ولی قلقش دستت میاد.. اما اصلا متوجه پریو ...

بوی گند خون ، صحنه بیدار شدن و حس کردن اینکه خون سر خورده از بااسنت رد شده لک انداخته و گند زدی به تخت ، اینکه نمیشه به پشت دراز بکشی ، اینکه نمیتونی ورزش کنی حرکت نوار بهداشتی موقعی که زیاد پیاده راه رفتی   اشغال های نوار بهداشتی رو هم باید جمع کنی الان دارم فکر می‌کنم چه زجری رو مجبور بودم تحمل کنم خدا رو شکر تموم شد کابوس بود انگار 

.

اسی وقتی میشینی حسش نمیکنی؟؟

بالا نمیره که گیر کنه و در نیاد ؟

هر بار بری دسشویی باید درش بیاری؟؟

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

من پد و  تامپون استفاده میکنم راضیم البته تامپون بیشتر دوست دارم مثل پد ولی مثل کاپ میره داخل وبعدش درمیاری میندازی 

کاپ بدم میاد همون شستنش نمیتونم تحمل کنم 

و اینکه تامپون باریک و حس نمیشه ولی کاپ پهن هست نمیدونم احساس میکنم اذیت میکنه تا حالا استفاده نکردم 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر
اسی وقتی میشینی حسش نمیکنی؟؟ بالا نمیره که گیر کنه و در نیاد ؟ هر بار بری دسشویی باید درش بیاری؟؟

نه چون داخله متوجهش نمیشی.. ربطی ب دسشویی هم نداره.. بالام نمیره. فقط ماه اولم بود جایگذاریش سختم بود.. اما هزار بار می ارزه ب پد

لطفا یک لعنت برای کسی بفرستید که باعث شد دخترش خودسوزی کنه .

بچه ها اگه واقعا با پد اذیت هستین و خونریزیتون زیاده کاپ بگیرین.

من یکسالی هست که گرفتم.به هر حال یه مقدار حس، میشه.در کل خیلی راحت تر از پده.اما مراقبت می خواد و قبل و بعد از پریودی باید تو آب جوش چند دقیقه بجوشونید

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"
نه چون داخله متوجهش نمیشی.. ربطی ب دسشویی هم نداره.. بالام نمیره. فقط ماه اولم بود جایگذاریش سختم بو ...

منم خیلی در فکرشم که بگیرم.

فعلا که نه ماهه راحتم از پریودی برا بعدا میخام 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
من پد و  تامپون استفاده میکنم راضیم البته تامپون بیشتر دوست دارم مثل پد ولی مثل کاپ میره داخل و ...

تامپون نشتی نداره؟؟

بالا نمیره؟