2777
2789
عنوان

حس شیشم✨

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 224 پست
یا هفته دیگ یا اخرهفته

ی حس ششمی هم گف اخرای هفته . همین فک کنم درسه 

خب بگو ک ظاهرم چ جورع

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لطفا مضمون تاپیکو بخونید من حس شیشم نیستم این حس توی همه ی ادما هس یا قوی یا ضعیف و قراره باهم حدس ب ...

پوستت روشنه علاقه به عطر داری فک کنم بوی شیرین خنک دوست داری به خودت میرسی لبای نسبتا باریکی داری 

خستمه:/
از خصوصیات منم بگو .و کی عقد میکنم

خب شما بنظرم ادم ریزه میزه ای هستین و اینک با کسی درارتباطی یا نامزدی تا 2سال یا 1 سال دیگ عقد میکنی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ی حس ششمی هم گف اخرای هفته . همین فک کنم درسه  خب بگو ک ظاهرم چ جورع

ادم شلخته ای نیستی ولی خیلی مرتب و منتظمم نیستی خیلی کنجکاوی و تلاش میکنی ب هدفت برسی 

پوستت روشنه علاقه به عطر داری فک کنم بوی شیرین خنک دوست داری به خودت میرسی لبای نسبتا باریکی داری&nb ...

اره پوستم روشنه اما ب عطر علاقه ندارم بوی شیرین وخنک دوس دارم ب خودمم میرسم ولی لبام باریک نیست

ادم شلخته ای نیستی ولی خیلی مرتب و منتظمم نیستی خیلی کنجکاوی و تلاش میکنی ب هدفت برسی 

حالا ب هدفم میرسم ایندم خوبه

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
خب چرا انقد منو بازی داد یعنی از اول با این دختر بوده 🥺

نمیدونم ی دلیلی داره باید بپرسی ازش 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز