2777
2789
وای فردا قرار مهم دارم از شانس من دندون درد گرفتم 

اسی جون ایپوپروفن 400 بخور.بیست دقیقه بعد مترونیدازول 250.بعد دوباره بعدِ 8 ساعت تکرار کت.اگه دیدی نمیتونی طاقت بیاری،زودتر بخور.خیلی عالیه.اینا رو دکتر بهم داده بود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندونم عصبش خرابه جواب میده واسه دردش این قرص؟ 

نوافن بخور واسه دردش 

اما اگه عفونتش کم نشه مسکن هم تاثیر نمیذاره دیگه

مترونیدازول رو بخور ۸ساعتی 

مسکن هم بخور

بعد برو درستش کن 

{ خانم هستم }
وای فردا قرار مهم دارم از شانس من دندون درد گرفتم 

من فک کنم سرما خوردم زده به دندونم یه قسمت دماغمم میسوزه

تاپیک اخرم یه ختم خیلی عالی هستش حتما انجامش بدین من خودم زیاد اهل دین و اینجور چیزا نیستم باایمانم نیستم ولی خیلی ختمش جالبه واسم سریع جواب داد تاپیک الیشم گذاشتم اونایی که جواب گرفتن ازش نوشتن چه نیتی کردن و چطور جواب گرفتن...ایشالله همتون حاجت روا بشین........          اگه دنبال یه محصول عالی واسه چاق شدن هستین بدون هیچ عوارضی درخدمتم تا سه روز امتحانش میتونین بکنین ناراضی بودین میتونین برگردونین پولتونو کامل پس میدم واتساپ درخدمتم 09384343180____هرچیز دیگه ای ام بخواین دارم از کرم گرفته تا انواع داروهای زناشویی و لاغری و ...
خواهرم میگه میخک رو بکوب بذار تو دندون خراب عفونتش رو بکشه آروم بشه

از داروخونه یه چیزی گرفتم میخک بود اما فایده نداشت دندونم از عصب خرابه یه چیزی میخام بخورم دوروزه درد نداشته باشه برم درسش کنم 

من بعد از جراحی دندون عقلم دکتر نوافن‌ بهم داد

دکتر منم نوافن داد ولی انقدر دردم زیاد بود هیچ اثری نداشت

یعنی بدترین درد جهان همین دندون درده تا مغز استخون آدم درد میکنه

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
از داروخونه یه چیزی گرفتم میخک بود اما فایده نداشت دندونم از عصب خرابه یه چیزی میخام بخورم دوروزه در ...

نمیخوام ناامیدت کنم ولی من هر چی امتحان کردم بی اثر بود ، از شدت درد مشت میکوبیدم به دیوار 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
نمیخوام ناامیدت کنم ولی من هر چی امتحان کردم بی اثر بود ، از شدت درد مشت میکوبیدم به دیوار 

وای اره خیلی بده باید درستش کنم از ترسم نمیرم دندون پزشکی

عوارض بد نداره؟ 

اینو دکتر برا دندونم داده بود.خیلی درد میکرد.اگه اینا رو نداده بود ک اصن نمیدونم چطور باید اون درد رو تحمل میکردم.بالاخره وقتی درد داریم باید دارو بخوریم هر چند ک تمامی داروها بالاخره عوارض دارند.