2777
2789

تو ایران تو سن بلوغ رابطه جنسی ندارن میرن سمت این چیزها، تازه شوهر من تعریف کرد محل کارش یه دختر خراب شمارش هی پخش شده پسرها میرن برای هم تعریف میکنن، تازه میگفت به پسره گفتم دوست دختر داری خوب دیگه چته ! گفته مکان ندارم 😐 طرف سی سالشه چون جا نداره با دوست دخترش رابطه نداره با پولی میره! اون وقت از آدم بیست ساله تو این جامعه چه توقع هست فیلم نبینم، بعدم عادتشون میشه 

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعداز بچه دارشدنم ... خیلی نامردیه ، بخدا ما زنا خیلی بدبختیم ، هر چی درده مال ماست ...درد درد درد . ...

بیشتر براش وقت بذار. بیشتر به خودت برس. ما زنا خودمونو غذا کردیم و به همه جز خودمون فکر میکنیم

بیشتر براش وقت بذار. بیشتر به خودت برس. ما زنا خودمونو غذا کردیم و به همه جز خودمون فکر میکنیم

تروخدا نگید بیشتر وقت بذار ..این فقط توجیهه .کدوم زنی به خودش نمی رسه ؟ کدوم زنی به خونه زندگیش کم میگذاره ؟ چرا مردا انقدر گستاخن .گیرم که کم گذاشته باشع اینه حقش ...

تروخدا نگید بیشتر وقت بذار ..این فقط توجیهه .کدوم زنی به خودش نمی رسه ؟ کدوم زنی به خونه زندگیش کم م ...

نه گلم. بخاطر اون نگفتم. منظورم اینه که به خودت بیشتر فکر کن. همه جوونیتو پای بچه و کار خونه نذار. تو هفته یه روزایی یه ساعت‌هایی رو فقط برای خودت بذار و کاری رو انجام بده که بهت انرژی و روحیه میده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز