2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 30 پست
سرطان سینه

مادر منم تو سه ساله 

مادرت عصبی میشه یه اخلاقای از خودش نشون میده به دل نگیرید 

اگه راهتون دوره تا مرکز پرتو درمانی از همین الان دنبال خونه اجاره ای خوابگاهی باشین خونه اشنا نرید هم منته هم راحت نیستید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر منم تو سه ساله  مادرت عصبی میشه یه اخلاقای از خودش نشون میده به دل نگیرید  اگه راهت ...

ایشاالله مادر شمام سلامت خودشونو بدست بیارن ❤️ 

فدای سرش حق داره هر کاری کنه هر چی بگه 

ها🤨 چیه نیگا نیگا میکنی 😒
دکترش میگه زود خبردار شدیم بازهم خداروشکر 

پس ان‌ شاالله‌ احتماله بهبودیش خیلی بالاست 

در سرطان زمان تشخیص مهمه

من‌خودم‌ تو‌ فامیلم‌ یکی بود خوب شد 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
ایشاالله مادر شمام سلامت خودشونو بدست بیارن ❤️  فدای سرش حق داره هر کاری کنه هر چی بگه

قربونت برم عزیزم 

خدا به مادر توام سلامتی بده 

داروهاش باید اسناد پزشکی تایید کنه بعد ببرید هلال احمر بگیرید یسریاش یخچالیه

منم مامانم سینه بود خوب شدن نگران نباشین الان تقریبا هشت سال میگذره هیچی یادم نمیادکه بهت بگم ببخشین فقط موهارا ماشین کنین چون بعدمیریزه ابرو وموها خیلی توروحیه اثرمیزاره فقط اونروزی که مامانم توحموم از ریزش موهاش ضجه میزد رویادم هست قشنگ ایشالاخدابراکسی نخاد مامانتونم زود خوب بشن 

منم مامانم سینه بود خوب شدن نگران نباشین الان تقریبا هشت سال میگذره هیچی یادم نمیادکه بهت بگم ببخشین ...

خیلی سخته فدای سرت همین که بهم دل گرمی میدی یه دنیا ارزش داره ❤️😘ایشاالله هیچ وقت مریض نشه هیچ مادری 

ها🤨 چیه نیگا نیگا میکنی 😒
مادرت بدخیم یا خوش خیم؟ خداروشکر که خوبه حالش

یادم نیست عزیزم ولی یه قسمت ازسینه روبرداشتن همه روبرنداشتن دکترش گف سعی کردم یه قسمتو برا زیبایی جابزارم البته دکترش خیلی خوب بود جواب پاتولوژی رواشتباه داده بودن خوده دکترفهمیده بود،حتما پیش دکتره خوب برین 

خیلی سخته فدای سرت همین که بهم دل گرمی میدی یه دنیا ارزش داره ❤️😘ایشاالله هیچ وقت مریض نشه هیچ مادر ...

ایشالا عزیزم فقط قوی باش این روزاهم میگذره هی باخودت تکرارکن جو خونه را خیلی شاد باانرژی نگه دارین اصلنم به روخودتون نیارین که این یه سرطان هست زیادم نزارین کسی بیاد خونتون به امیده سلامتیشون