من به شوهرم گفتم دارم میرم به مامانبزرگم سر بزنم گفت برو بعد یکساعت زنگ زد که چرا نرفتی خونه گفتم میرم حالا داریم صحبت میکنیم نمیدونم چش شد ک بحثمون شد تو خونه همش داد میزد مادرش شنیده بود صداشو حالا پیام داده ک باید از من اجازه بگیری بری بیرون الانم عقدم میدونم باید از شوهرم اجازه بگیرم ولی از مادر شوهرر؟؟؟؟ ..
الان اسکیرین میزارم
زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
به منم میگفت اجازه بگیر ولی من اجازه نمیگرفتم اونا طبقه بالا و ما پایین بودیم رو نده خواهر من تو فقط باید از شوهرت اجازه بگیری منو شوهرم گفت با تاکسی برو خونه مادرت من رفتم فرداش گفتن معلوم نیست باکی رفته شوهرمم هرچی از دهنش دراومد گفت بهش رو نده فقط که بدی دورازجونت زندگیت سیاهه
زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
اره بابا از مادر شوهر وپدرشوهر و همسرم اجازه بگیرم انگار مهد کودک خاله سارا بوده بگو بشین بینم باو من از مامان بابامم اجازه نمیگیریم چه برسه به تو
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
به منم میگفت اجازه بگیر ولی من اجازه نمیگرفتم اونا طبقه بالا و ما پایین بودیم رو نده خواهر من تو فق ...
از الان نگرانم اخه ماهم قراره تو یه ساختمون باشیم واقعا نمیتونم تحمل کنم