2777
2789
عنوان

اسکرین شات+مادر شوهرم میگه هرجا میخای بری ازم اجازه بگیر 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 4046 بازدید | 136 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام🥰

سسلام😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

به منم می‌گفت اجازه بگیر ولی من اجازه نمیگرفتم اونا طبقه بالا و ما پایین بودیم رو نده خواهر من تو فقط باید از شوهرت اجازه بگیری منو شوهرم گفت با تاکسی برو خونه مادرت من رفتم فرداش گفتن معلوم نیست باکی رفته شوهرمم هرچی از دهنش دراومد گفت بهش رو نده فقط که بدی دورازجونت زندگیت سیاهه

بگو فرشته ها تو زنیکه فوضولو لعن و نفرین میکنن

نمیدونم چرا خودشو انداخته وسط

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!

اره بابا از مادر شوهر وپدرشوهر و همسرم اجازه بگیرم انگار مهد کودک خاله سارا بوده بگو بشین بینم باو من از مامان بابامم اجازه نمی‌گیریم چه برسه به تو

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

به منم می‌گفت اجازه بگیر ولی من اجازه نمیگرفتم اونا طبقه بالا و ما پایین بودیم رو نده خواهر من تو فق ...

از الان نگرانم اخه ماهم قراره تو یه ساختمون باشیم واقعا نمیتونم تحمل کنم

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!