2777
2789
عنوان

آمپول + عکس😁

| مشاهده متن کامل بحث + 14773 بازدید | 70 پست
وای آره من میگم جای پرستار بودم خندم میگرفت فکر کن یه طرف باسن هی داره سفت و جمع میشه🤣🤣🤣

خـوبه پرستار نشدی😂

بعد من خجالت میکشم یه بار رفتم شلوارم رو تا نصفه در اود بیشعور 😂

ن والا ما فقط مث جنازه میفتیم رو تخت ک زود تموم شه بره😂🤣

وای من یه بار شلوارمو داده بودم پایین بیاد بزنه یهو یه آقاهه که می‌خواست بیاد آمپول بزنه پرده رو زد کنار منم باسنم لخت  دو متر پریدم هوا آبروم رفت😶😶😶😑😑😑

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دستامو اینجوری نگه نمیدارم 

کلا دمر 😑😄

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
خـوبه پرستار نشدی😂 بعد من خجالت میکشم یه بار رفتم شلوارم رو تا نصفه در اود بیشعور 😂

بعضی هاشون خیلی بد اخلاقن ، من یه بار ۳ تا آمپول داشتم تا نصفه کشیده بودم پایین بعد پرستار اومد گفت این چیه بعد یه‌ک شلوارمو قشنگ تا زانو کشید پایین بی تربیت😒😒😒🥲

سر سرم و اینا ی چندبار اذیت شدم  بافتم اسیب میدید😢ی بارم از تخت پرت شدم پایین😂😢

ببین چه کردی که پرت شدی پایین😅😅😂

بعضی هاشون خیلی بد اخلاقن ، من یه بار ۳ تا آمپول داشتم تا نصفه کشیده بودم پایین بعد پرستار اومد گفت ...

تا زانو چ خبره مال منو تا زیر باسن اورد ولی قانونی نبابد باسن پیدا بشه یه کم از بغل شلوارو بیارن پاین