عزیزم من منتظر جوابتون بودم تاپیک قفل شدتروخدا جواب بدهکی ازدواج میکنمکی به هدفم می رسمکی شاغل میشمک ...
رویاهای زیادی تو سرت داری پتانسیل خوبی هم داری برای اهدافتان منتطر هیچکس نباش باید شروع کتی از یه جا اهمال کاری زیاد داری شامل هم یکی دوجا موقعیت میش میاد منتهی باید خودت سبک و سنگین کنی. ببینی بدرت میخوره یان دماغتم هم تو دکترش موندی که دل دل میکنی کیا انتخاب کتی هم پولش سال آینده پولش جور میشه یه آقا اومده یا قراره بیاد بوره یا آقا هم قبل در زندگیت بوده چشم و ابرو مشکی قد بلند شماخودت و دندانهای سفیییدی داری و تو قسمت دستت یه سوختگی داری درسته
آقایی تو زندگیم نبوده یعنی رابطه ای نداشتم یعنی قراره با ی بور آشنا شم؟قد بلند و ورزشکار نیستم ولی ر ...
منطورن اون آقا قد بلند و ورزشکاران هست ممکنه پس بین اینا یا یه بور بیاد یا یک قدبلند و چشم و ابرو مشکی شاغل میشی یه جاهایی باید خودتو سفت بگیری وقتی شل میگیری روت حساب نمیکنن تو نصاحبه ها با اعتماد به نفس بیشتری برو
تا یکی دو سال دیگه ازدواج میکنم؟ازپواجم سنتیه با با اشنایی؟
اره ازدواج خوبی داری به شرطی که عجلهههه نکنی ظاهربین نباش و هول ازدواج نباش که فقط بخای روی خوبشو ببینی همه چیو درنظر بگیر یه دختر عمو داری که باهاش حس رقابت داری ولی انشالله توام درحد اون خوشبخت و سربلند میشی