2777
2789
تو به من بگو چرا اسم بچه های ابجیت باهم همخونی ندارن

چون اونا برای هر قولش به طور جداگانه برنامه ریزی کرده بودن

یه دفعه انتظار ۳ تا باهم نداشتن شک شده بودن اسم گزاری سخت بوده براشون

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چش حسودم کور.چش حسودکور.چش حسوداکور.چش حسودت کورکور😐😐😐😐😂

حالا کی میا به تو حسودی کنه

برد پیت انقدر چشم کور نگفت که تو گفتی یوزارسیف

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
چون اونا برای هر قولش به طور جداگانه برنامه ریزی کرده بودن یه دفعه انتظار ۳ تا باهم نداشتن شک شده ب ...

دوتا مثل هم هستن سومی فکر کنم بین النحرینه😪😂😂

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
والا میگم چشام نمیبینه نگو تقصیر اسیه 

والا انقدر چشم چشم کرد خدا قاطی کرد کی حسوده کی نیس زد جشم هممون رو کور کرد

دوتا مثل هم هستن سومی فکر کنم بین النحرینه😪😂😂

دهنت😂😂

والا انقدر چشم چشم کرد خدا قاطی کرد کی حسوده کی نیس زد جشم هممون رو کور کرد

اره کور شدم الان کی میاد برا من ناهار درست کنه 😭😭😪

😐😂😂😂😂خدانکشتت دختر😐

خدا همچین فرشته ای رو حتی دلش نمی یاد انگشت بزنه چه برسه بکشه

خدا همچین فرشته ای رو حتی دلش نمی یاد انگشت بزنه چه برسه بکشه

جوابشو نده داداشم غیرتیه جواب بقیه رو نمیده فقط جواب تو رو میده😂😂😂😪

خداحفظشون کنه منم قبل بارداری میگفتم دوقلو ولی الان ک پسرم ۱۴ماهشه روزی هزاربار خداروشکر میکنم ک تک قلو شد وگرنه پدرم در میومد 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤