2777
2789
فکر کنم ابیاری گیاهان دریایی 😂😂😂😐چون به غیر از این هر رشته ای باشه یه چیزایی باید بلد باشه 

یعنی سر یه فصل تو زیست که مال تولید مثل کاری کردم که یه هفته از مدرسه اخراجم کردن

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
من خوردم. با اینکه دوقلو دوست دارم، ترس برم داشته بود

الان دوقلو داری؟ منم خیلی دوست داشتم چند قلو بعد که پسرمو بخاطر مشکل پاهاش سقط کردم خیلی ترسیدم خداروشکر کردم یه دونه بود با بدبختی دفع شد خدا خودش میدونست من عرضه بچه آوردن ندارم همون یکی رو داد پس گرفت 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم ابیاری گیاهان دریایی 😂😂😂😐چون به غیر از این هر رشته ای باشه یه چیزایی باید بلد باشه 

حالا کار ندارم

2 صفحه سخنوری گهر بار کردی ولی زورت میومد تجربیو کامل بنویسی نوشتی تجر؟   بابا اخرشی تو

@سگ_دوست  

میدونم چی گفتیا ولی نفهمیدم

بهتر😂😂 

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
حتما عزیزم . منم ۷ سال نازایی داشتم برای بار اول ای وی اف کردم کلا سه تا جنین داشتم سه تا رو انتقال ...

بعد از تخمک کشی سه تا جنین برام تشکیل شد

دو تا سه روزه و ی بلاست

که دو بار انتقال دادم

جمعه جواب آزمایش دومی رو گرفتم و منفی بود

یاد سختی هام میوفتم و دست خالیم ،خون گریه میکنم

الهی و ربی من لی غیرک⁦❤️⁩
حالا کار ندارم 2 صفحه سخنوری گهر بار کردی ولی زورت میومد تجربیو کامل بنویسی نوشتی تجر؟     ...

نمونه کامل یه گشاد اسکل هستم بنده 😂😂😂

کسی خواست ادرس ساقیمو بهش بدم  

الان دوقلو داری؟ منم خیلی دوست داشتم چند قلو بعد که پسرمو بخاطر مشکل پاهاش سقط کردم خیلی ترسیدم خدار ...

نه عزیزم. در کش و قوس مثبت شدن تستم هستم فعلا

الاهی. ایشالا به زودی یه دونه سالمشو به دنیا میاری. حتنا لیاقت داری. این چه حرفیه

بهترین زن مهربونی بی تعارف.بافرهنگ.باشخصیت.با اخلاق وبادرک وخوش ذات👌🤘👏👏👏👏👏د رودبرشرفت

یعنی خوشم میاد تپه سالم نزاشتی 😂😂😂

چیکار کردی مگ    

بزار نگم که کلا میترکم