2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 20 پست
من دوس داشتم بیشتر میشد ولی خب به هر حال هیچ فرقی نداره خودش حالش خیلی بد شد

بهش بگو نمرش عالی شده و تفاوتی با 20 نداره بهش اعتماد به نفس بده تا بخاطر یه چیزی که کمتر از یک نمره ارزش داره گریه کنه

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
اصلا از کتاب نگاه نمیکنه مثلا دینی ۱۹ شد بدون اینکه اصلااا به کتاب دست بزنه ولی خیلییییی ناراحته

پ واقعا خوب شده چون تو ای کلاسای انلاین حواس پرتی زیاده این ک بتونی نمره ای ب این خوبی بیاری خیلی خوبه من امسال تو کلاسای انلاین ی بارم نمره کامل نیاوردم حتی ۲ و ۳ هم اوردم

☆彡彡 نسیمم ミミ☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقد اذیت میکنین؟چرا باید ناراحت باشین؟ کامملااا دخترتونو درک میکنم  استرسی نکنینش

نمیدونم آخه برام اصلا قابل درک نیست که نتونه ۲۰ بیاره ولی سعی میکنم دلداریش بدم

🤍
نمیدونم آخه برام اصلا قابل درک نیست که نتونه ۲۰ بیاره ولی سعی میکنم دلداریش بدم

:/

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑
پ واقعا خوب شده چون تو ای کلاسای انلاین حواس پرتی زیاده این ک بتونی نمره ای ب این خوبی بیاری خیلی خو ...

من کلا موقع امتحان گوگل هم غیر فعال میکنم واسش ولی همچنان انتظارم ۲۰ بود خیلی این معلما هم سختگیرن توی ۱۵ دیقه امتحان عربی دادن ۲۰ شد ولی درسایی مثل ریاضی رو تو لینک گرفتن در ۴۵ دیقه ۱۸ شد و واسه اون ناراحت شدم 

🤍
من کلا موقع امتحان گوگل هم غیر فعال میکنم واسش ولی همچنان انتظارم ۲۰ بود خیلی این معلما هم سختگیرن ت ...

بهش سخت نگیرین زده میشه من تا کلاس دهم همه نمره هام کامل بود ولی یهو از فشار درسی افسردگی کرفتم پارسال ترک تحصیل کردم الان تازه دارن راه میفتم ب خوندن نگرانی و فشار بیش از حدتون فقط نتیجه عکس میده

☆彡彡 نسیمم ミミ☆