اصلا از کتاب نگاه نمیکنه مثلا دینی ۱۹ شد بدون اینکه اصلااا به کتاب دست بزنه ولی خیلییییی ناراحته
پ واقعا خوب شده چون تو ای کلاسای انلاین حواس پرتی زیاده این ک بتونی نمره ای ب این خوبی بیاری خیلی خوبه من امسال تو کلاسای انلاین ی بارم نمره کامل نیاوردم حتی ۲ و ۳ هم اوردم
نمیدونم آخه برام اصلا قابل درک نیست که نتونه ۲۰ بیاره ولی سعی میکنم دلداریش بدم
:/
و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 | یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑
پ واقعا خوب شده چون تو ای کلاسای انلاین حواس پرتی زیاده این ک بتونی نمره ای ب این خوبی بیاری خیلی خو ...
من کلا موقع امتحان گوگل هم غیر فعال میکنم واسش ولی همچنان انتظارم ۲۰ بود خیلی این معلما هم سختگیرن توی ۱۵ دیقه امتحان عربی دادن ۲۰ شد ولی درسایی مثل ریاضی رو تو لینک گرفتن در ۴۵ دیقه ۱۸ شد و واسه اون ناراحت شدم
من کلا موقع امتحان گوگل هم غیر فعال میکنم واسش ولی همچنان انتظارم ۲۰ بود خیلی این معلما هم سختگیرن ت ...
بهش سخت نگیرین زده میشه من تا کلاس دهم همه نمره هام کامل بود ولی یهو از فشار درسی افسردگی کرفتم پارسال ترک تحصیل کردم الان تازه دارن راه میفتم ب خوندن نگرانی و فشار بیش از حدتون فقط نتیجه عکس میده