2777
2789
عنوان

Qعینکم شکسته چیکار کنم تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3472 بازدید | 66 پست
با چسب ک نمیچسبه نگاه کن ببین از جای پیچ کوچیکتر در اومده یا نه از اونجا باشه درست میشه 

نه 

ببینید من خودم به فکرم اینا میرسه : ۱ - چسب قطره ای بزنم ۲- عینکم رو بیارم جلوی بابام بگم ای وای چرا اینجوری شده خودش دیشب گفت چرا دیگه عینک نمیزنی هرچه زود تر باید یه کاری کنم ۳ - به بابا بزرگم بگم ببره درست کنه اخه تو یه ساختمان هستیم بعدش میترسم میدانید اخه پدر بزرگم از آدمایی که انقدر میدونه ها میترسم به مامان بزرگم بگه اونم هرچی رو میرسونه به بابام یا اینکه خوده بابا بزرگم بگه یا اصلا مادر بزرگم ببینه خودش چیکار کنم به نظرتون ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بابابزرگت بگو بهشم بگو به مامان بزرگت نگه

بینی من گفتم بهش برد برام درست کرد ولی یه مارموزیه بهش گفتم نگو به مامان بزرگم فکر میکنه من ترکی بلد نیستم من حرف نمیتونم بزنم ترکی ولی میفهمم به مامان بزرگم به ترکی گفت اول تلویزیون رو نگاه کن و همه چی رو بهش گفت ولی اینکه گفتم به مامان بزرگم نگو اونو نگفت فقط بهش گفتم به بابامم نگو فکر کنم مطمن نیستم فکر کنم اونم گفت دست همتون درد نکنه خیلی کمکم کردین خدا خیرتون بده 😍💛😘🤗

حتما باید عینک زاپاس داشته باشی   اگه اصفهان هستی من عینک اضافه دارم بهتون بدم  داشتع ...

وای مرسی چقدر مهربون بله درست میگین والا عینک ۷۰۰ تومن خریدم دیگه دو تا میگرفتم میشد یه میلیون و خورده ای اینم نمیدونی با چه قشقله ای گرفتم