سلام بچه ها من بابام خسیسه بعد من عینکی هستم یه با عینکم رو آبجیم شکست دوباره با یه مکافاتی و فشی برام خرید بابام خیلی بد دهنه بعدش الان داشتم تو تبلتم کاری انجام میدادم بعدش زیر رون پام بود منم پاهامو دو تا به بالا چسبینده بودم به هم بعدش پامو اوردم پایین دسته هاش کنده شد چیکار کنم بابام اصلا مریض روانیه به خدا خسته شدم ازش بهش بگم میکشتم بامامانم هم چیزه اخه میگم روانیه از نظر خودمون دیشب مامانمو از خونه بیرون کرد به مامانمم خرجی نمیده چیکار کنم بچه ها که تو خونه درست بشه تو رو خدا التماس میکنم کمکم کنید
با چسب ک نمیچسبه نگاه کن ببین از جای پیچ کوچیکتر در اومده یا نه از اونجا باشه درست میشه
نه
ببینید من خودم به فکرم اینا میرسه : ۱ - چسب قطره ای بزنم ۲- عینکم رو بیارم جلوی بابام بگم ای وای چرا اینجوری شده خودش دیشب گفت چرا دیگه عینک نمیزنی هرچه زود تر باید یه کاری کنم ۳ - به بابا بزرگم بگم ببره درست کنه اخه تو یه ساختمان هستیم بعدش میترسم میدانید اخه پدر بزرگم از آدمایی که انقدر میدونه ها میترسم به مامان بزرگم بگه اونم هرچی رو میرسونه به بابام یا اینکه خوده بابا بزرگم بگه یا اصلا مادر بزرگم ببینه خودش چیکار کنم به نظرتون ؟
بینی من گفتم بهش برد برام درست کرد ولی یه مارموزیه بهش گفتم نگو به مامان بزرگم فکر میکنه من ترکی بلد نیستم من حرف نمیتونم بزنم ترکی ولی میفهمم به مامان بزرگم به ترکی گفت اول تلویزیون رو نگاه کن و همه چی رو بهش گفت ولی اینکه گفتم به مامان بزرگم نگو اونو نگفت فقط بهش گفتم به بابامم نگو فکر کنم مطمن نیستم فکر کنم اونم گفت دست همتون درد نکنه خیلی کمکم کردین خدا خیرتون بده 😍💛😘🤗