2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از الان تا بهمن باردار میشی .شاید هم الان باشی

جواب منم میدی عزیزم

ی اقا پسر اشنامونه 

از رو خیلی از رفتاراش حس میکنم خوشش میاد ازم بنظرت درسته؟

من ازش خوشم میاد

از لحاظ اعتقادی و فررهنگ تفاوتی نداریم 

بنظرت بهش میرسم؟

<

از الان تا بهمن باردار میشی .شاید هم الان باشی

آخه من بچه نمیخوام چند روز پیش یه اشتباهی شد ولی قرص نخوردم هنوز یه ماهم از عروسیم نگدشته خیلی زوده بیچاره شوهرم داشت دیشب غصه میخورد 

عه کی؟چرا

چند وقت پیش یه تاپیک زد واسه حس ششم.یکی اومد الکی باهاش بحث کرد و لفظی دعواشون شد بیچاره اونکه تقصیر نداشت ولی طرف نی‌نی یار رو تگ کرد اونم فوری این بدبختو تعلیقش کرد.بعد یکی دو ماه از تعلیق در اومد اونم با چه التماسی.نی‌نی یار ازش قول گرفت که تو چنین تاپیکایی شرکت نکنه وگرنه برا همیشه از سایت حذف میشه!!!!

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️   https://abzarek.ir/service-p/msg/2330550

جواب منم میدی عزیزم ی اقا پسر اشنامونه  از رو خیلی از رفتاراش حس میکنم خوشش میاد ازم بنظرت در ...

عزیزم لاغری ولی استخوانی نیست. قدت متوسط رو به بالا . موهات موج دار. کوتاه . 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
آخه من بچه نمیخوام چند روز پیش یه اشتباهی شد ولی قرص نخوردم هنوز یه ماهم از عروسیم نگدشته خیلی زوده ...

اگه تا بهمن نشدی تا سال بعد عید میشی خخخ.

منم چهاربود اومدم خونه خودم باردار شدم

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
چند وقت پیش یه تاپیک زد واسه حس ششم.یکی اومد الکی باهاش بحث کرد و لفظی دعواشون شد بیچاره اونکه تقصیر ...

وومر میگی؟؟

توکل بخدا ان شاالله هرچی هست خیر باشه  ممنون عزیزم 😘

ان شا الله عزیز دلم.خواهش