2777
2789
عنوان

شامممم🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه همیشه ی خداهوس قورمه سبزی دارم ظهرداشتیم بازم گفتی یادش افتادم😁

تو هم مث من عاشق قورمه سبزی😋😹

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
مگه میشه😅 من باردارم نیستم همش هوس همه چی میکنم😅

😂😂😂خوش ب حالت

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
چون سم ترین چیزی ک ادم هوس میکنه قرمه سبزیه

😋😋😋😋😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سووپپپ  هوس کردم هی ب مامانم میگم درست کن پا نمیشه    

🥺😋😋آخییی اخه بابا ها سوپ رو غذا نمیبینن😂

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
وای هرکس ماکارونی داره جای منم بخوره😭😭  همه چیشو دارم که بپزم بجز خود ماکارونیشو🥴🥴

بپر برو از سوپری سر خیابون بگیر

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
😂😂😂خوش ب حالت

🙈😹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز