2777
2789
عنوان

با هرکی دوس دارید ازدواج کنید فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 29 پست

😐

خب شام روبگوشوهرجان درست کنه یاحاضری بخورید 

شوهرمن یه هفته درمیون ظهرامیادخونه .یابچه رومیدم نگه داره وشام درست میکنم یااینکه میگم اونم یه تکونی به خودش یاجیبش بده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گول خوردم

بیخیالش تو که میپزی یه لقمه بیشتر...من همسرم اهل شام نیست زیاد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من میخوام بزرگ شدم ازدواج کردم غذای شام با ناهارم یکی باشه یا ناهارم با شامم😶حوصله ندارم بخدا

اگه ظهر نیاد خونه همون شام رو میبره سرکار زن یکی شو ناهار نیاد 😂😂

خدا روشکر شوهر من ظهرا نمیاد خونه....من شام باید بپزم فقط.. ظهری هم اتفاقا زنگ زد گفت احتمالا نرم س ...

😑😑😂 بنده خدا حالا یکبار میخواسته بیاد خونه ظهر عجب استقبال گرمی 😂

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

حالا شوهرت نیاد بعدا میخوای بچه رو گشنه نگه داری؟

شوهرمن هفته ای سه روز،خونه نیس ولی من هم شام هم ناهار تازه بیشتر روزا حریره بادوم میزارم برا پسرام

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.