2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5953 بازدید | 285 پست

خدابه حق اشکای امام زمان ،به حق تنهایی مهدی موعود، به حق پهلوی شکافته زهرا(س)، به حق علی(ع) که با چاه درد دل میکرد به همه اونایی که بچه ندارن یه نی نی خوشگل و سالم بده

الهی آمین🥰💚

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
نزدیکه ۳ ساله🖤 ۲ بار باردار شدم زیر ۳ ماه سقط شدن😭

پس عزیزم مشکل باروری نداری سقط شدن پس چرا یه نذری نمیکنی ۴۰ شب نماز شب بخون و عینه همون ۴۰ شب چله ایت ا... حق شناس بگیرو قسمشون بده ک ایندفه باردار شی و سالم دنیا بیاد حتما این اتفاق میفته

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز دللللللم سخته زیاد  ولی امید داشته باش

امید الکی هر ماه امید دارم ولی باز پریود میشم۰😭

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

انشالله خدای مهربون به دل منتظر شما نگاه کنه و به زودی باردار بشین.انشالله به زودی زیر سقف خونه گرم شما صدای مامان بابا گفتن فرزند دلبندتون بیاد.خدا بزرگه.غصه نخورین.انشالله حسرت الانتون تبدیل به خاطره بشه براتون و خدا بهتون فرزندان سالم صالح وزیبا عطا کنه عزیزم.ناراحت نباش.خدا خیلی مهربونه خیلی♥️☘️♥️

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم.بر دشمن مرتضی علی ع لعنت.

منم وقتی فهمیدم ابجی کوچیکم بارداره انگار ی سطل اب یخ ریختن روم از بغض نتونستم گریه کنم ولی بعدش بخودم اومدم شوهرم کمکم کرد البته تمام طول بارداریش شهرخودمون نرفتم تا نبینمش ولی بخودم قول دادم برا زایمان کنارش باشمو رفتم سخت بود اما ن اونقدر ک خودم فکر میکردم

شاید باورت نشه ولی موقع زایمانش فهمیدم خودمم باردارم

الان بچه هامون۸ماه تفاوت سنی دارن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
امید الکی هر ماه امید دارم ولی باز پریود میشم۰😭

مشکل خاصی داری؟؟؟؟ تحت نظر که هستی؟؟؟ 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
عزیزم گریه چرا خوشحال باشید

واسه اون خوشحالم میگم بچش صحیح و سالم باشع

ولی واسه خودم ناراحتم که این ۳ سال چشم انتظار بودم

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

گلم‌منم سه تا سقط داشتم فاصله بنداز پس خداروشکر مشکل باروری نداری مشل از بنیه وبدنته،باید فاصله بندازی خودتو حسابی تقویت کنی تحت نظر یه دکتر خبره وکاربلد،انشاله مادر میشی من الا سه تا دسته گل دادم ،دوقلو شیطون یه سالم دارم،برات ازته دلم ارزو میکنم زودتر دامنت سبز شه ،تو چشم دوقلوهام خیره شدم گفتم شماها واسه استارتر دعا کنید ،خودتو ناراحت نکن ،خودتو نباز ،نزار شوهرت بفهمه از این قضیه ناراحتی،تو بابد دلداریش بدی آرومش کنی،بخداااااا خواهر زنعموم ۱۵سال باردار نشد الان ماشاله یه شاخ شمشاد داره دومتر هیکلش،تا خدا نخواد نمیتونیم به زور کاریو انجام بدیم،

عزیزم پس باردار میشی ناراحت نباش منم بعد ده سال شدم 

حق داری 

من پول مال ثروت هیچی برام مهم نبود ولی یکی باردار میشد غم عالم تو دلم بود 

انشاالله تا زایمان اون تو هم چند ماهته

سالها دویدمو نرسیدم 💔

عزیزدلم، حققق داری ناراحت بشی، آدم وقتی آرزوی یه چیزی رو داره، ببینه یکی دیگه بهش میرسه، و خودش حسرت ب دل میمونه، بهش سخت میگذره... 

ولی توکلت به خدا باشه، ب زمان بندی خدا ایمان داشته باش... امیدوارم به زودی زووود، خدا از ته دل خوشحالت کنه

چشم دنیا بشود کور تو مستانه بخند

خودتو ناراحت نکن

خواهر من چه دلی داره ۹ ساله هرچی دکتر و دارو فایده نداره

انقدم بچه میخاد😔

صدات مسکنه همه دردهامه عشقم                       یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍                                زود برگرد پیشم سربازم🥺😘