2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم بده

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
داشتم با ی تومخیِ دوس داشتنی چت میکردم

از ما دوس داشتنیمون مهمون داشته خسته بوده خوابه هی براش چیزی مینویسم میپاکم هعی تنهاییه سگی

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607

چون استرس دارم تا صبح شه

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه دو سالم رو یه لحظه تنها گذاشتم برم دستشویی ...شیشه پاکن رو برداشته اسپری کرده رو تی وی ... حالا تعمیرگاهه

همسرم میگه هرچی شد نصف پولشو تو باید بدی و ...

در صورتی که ۷سال پیش خودم این تی وی رو جریاناتی خریده بودم 

حالا پول یه تعمیرش زورش میاد بده 

میگم من که از عمد باعث خرابیش نشدم میگه اشکال نداره اون دنیا بده😭😭😭😭

برام مهم نیست پول دادن

ولی زورم میاد یکی اونم همسرم واسم زرنگی کنه بخواد بکشه ازم

اینه که خوابم نمیبره

چرا چیشده

11ساله از روزی گه ازدواج کردم روز خوش نداشتم.دائم درد و بلا و مریضی و بدبختی و گرفناری و فقر و ...اووووووه

فقط کاش دلیلشو میدونستم

امتحان الهیه

یا چدب کارتی خودمه یا همسرمه

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم
بخدا هیچی ارزش نداره اشکاتو بخاطرش هدر بدی چشماتو اذیت کنی....عزیزم همیشه دعواهاتو بکن و غراتو بزن ب ...

همیشه همین کارومیکنم اماچن روزه خیلی رواعصابه حس بدی بهم دس میده ک فقط من خواستاراین زندگیم 😭

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید

خشک شدم تو ماشین 😑

هر پنج ثانیه یک بار گوگل مپ و باز می کنم که ببینم دقیقا کی می رسیم😂

خودمم که پام داغونه نمی تونم رانندگی کنم دوست دارم بزنم زیر گریه 🥴🥴🥴

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
همیشه همین کارومیکنم اماچن روزه خیلی رواعصابه حس بدی بهم دس میده ک فقط من خواستاراین زندگیم 😭

منم مثل خودت ..این مدتی باور کن همش خودم زدم به خواب دوس ندارم پاشم و به این زندگی اذامه بدم ولی تاکی میخوام خودمو گول بزنم باید پاشم حداقل بخاطر خودم

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
بچه دو سالم رو یه لحظه تنها گذاشتم برم دستشویی ...شیشه پاکن رو برداشته اسپری کرده رو تی وی ... حالا ...

ببخشید ولی خیلی گاوه من بودم میگفتم تودم کل پولش و میدم ولی راضی نیستم تو از تلویزیونی که من خریدم استفاده کنی💔البته که دعواتون خیلی اینجوری بزرگ میشه😐😢چی بگم والا

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607