2777
2789
عنوان

بچها میاین ی لحظه😔😔😔

110 بازدید | 17 پست

موهااام وحشتناااک میریزهههه زیر نظر دکترم هستم ولی خیلی زیاد میریزه یبار شمردم فقط با یکبار حمام رفتن ۲۷۰نخ ریخت بلندم نیست خیلی ، چیکار کنم ب دادم برسید تو ۱۸سالگی دارم کچل میشم🥺😭

هربار ک صاف میکنم انقد میریزه

از وقتی کرونا اومد همه همین شدن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چی صافش میکنی ؟ کم خونی نداری ؟ زینک مصرف میکنی ؟ سبزیجات میخوری ؟ استرس نداری ؟

با برس عادی موهام اصلاااا پیچ نمیخوره اصلا همیشه صافه ، نه کم خون نیستم زینک نمیخورم ولی هیرویت اره ، سبزیجات نه ، استرس کنکور

استرس و غم و ناراحتی باعث ریزش میشه اگه عصبی باشی ریزش داری دکتر واست آزمایشی چیزی ننوشت؟

اره ازمایشم دادم یسری دارو داده بهم

دوره اول خیلی ریزشم خوب شد ولی دوره دوم داروهام عوض شد و نابود شدم

اوم استرسو کنار بزار شامپوی ام ان دی بزن ماسک موی دنی انگور  هم بزن  .سبوس برنج بگیر  بریز تو غذات .زینک ۴ ماه استفاده کن  اخرشبا بخور با قرص مخمر جو .ویتامین دی و ای و سی ‌.میوه زیاد بخور با سبزیجات . شنبلیله  زیاد مصرف کن .