از ساعت ۱۲ تا الان براش کیک پختم! ساعت ۱ پیام داده که اگه کیک درست نکردی زحمت نکش منکه نمیخورم بعدم بعدش خانواده برنامه ریختن باید زود برم خونه، گفتم نه تو فره و گند نزن، گفت ساعت ۶ میام دنبالت، ۶ و نیم اومد یه دور زدیم یه بوسم کرد گذاشتم خونه، همین، نه کیک خورد نه هیچی ، گند زده شد تو حالم، یه قاشق کیک حداقل میخوردی،
زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق
خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :| وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وقتی رفتم پیام دادم گفتم حداصل یه عکس با کیک یا خودمون میگرفتیم گفت ببخشید نشد، میگم بیشعور حداقل یه ...
کیکو چرا دادی خب؟؟؟ اصلا به روت نمیاوردی . بعدا عکسشو میفرستادی براش خودت و خونوادت میخوردینش
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤