2777
2789
عنوان

ادم بمیره برا مردا کاری نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3624 بازدید | 86 پست

پیام بده بگو مردشور خودتو تولدتو ببرن😐😂

بگو پول کیکم بزنه به کاراتت

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟😑 آخه آدم واسه دوس پسر اینقدر وقت و انرژی صرف میکنه ؟ من بودم کات میکردم ، شاید اصلا سرش جا ...

دقیقا 

چی بگم والا 

چون اگه نامزدش بود راحت می‌رفت خونشون دیگ یا چ لزومی داشت کیک رو مخفی کنه از خانوادش پس دوست پسرشه 

زیادی بهش بها داده استاتر ارزششو نداشت

دقیقا  چی بگم والا  چون اگه نامزدش بود راحت می‌رفت خونشون دیگ یا چ لزومی داشت کیک رو مخف ...

اره ، من کلا اینجوری رابطه هارو قبول ندارم .. الکی دختر وابسته میشه بعد میفهمه چقدر اشتباه کرده

وقتی رفتم پیام دادم گفتم حداصل یه عکس با کیک یا خودمون میگرفتیم گفت ببخشید نشد، میگم بیشعور حداقل یه ...

کیکو چرا دادی خب؟؟؟ اصلا به روت نمیاوردی . بعدا عکسشو میفرستادی براش خودت و خونوادت میخوردینش

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

مجرده ؟؟؟ 

نامزدین 

ببخشید ولی خانم دومشی؟؟؟؟

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

۱ چرا کیک رودادی برد؟ ۲ چرا نمیتونستی ببری خونتون؟ ۳ نسبتتون؟ ۴ کجا کیک رو درست کردی؟ ۵ کادو هم ...

چقد کنجکاو شدم بدون رابطه تون چجوریاست

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍
۱ چرا کیک رودادی برد؟ ۲ چرا نمیتونستی ببری خونتون؟ ۳ نسبتتون؟ ۴ کجا کیک رو درست کردی؟ ۵ کادو هم ...

ممنون که سوالات همه کاربرهارو یکجاپرسیدید🙏میخواستم همشوتایپ کنم من

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین