2777
2789
عنوان

نامزد یا دوست پسر شما هم اینجوریه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 32 پست

خوبه ولی فک نکنم تا اخر اینطوری باشع ادم خسته میشه هی گزارش بده ب طرف

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

😑میره هیچی نمیگه اخر شبم میگه راستی امروز رفتم خونه فلانی مثلن

هیچیم تعریف نمیکنه منم نمیپرسم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دل نامزدت مثه منه ، نگرانه ک دلت نگیره .. نگرانه فکر نکنی اونجاست ب فکرت نیست ... ...

ماهه ماه

چشم منم حواسم هست 😘

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
😑میره هیچی نمیگه اخر شبم میگه راستی امروز رفتم خونه فلانی مثلن هیچیم تعریف نمیکنه منم نمیپرسم

خب عادتش بده عزیزم

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
خوبه ولی فک نکنم تا اخر اینطوری باشع ادم خسته میشه هی گزارش بده ب طرف

ن گزارش نیس ک بعد ۴ سال...

کلا عادت داره 

ن گزارش نیس ک بعد ۴ سال... کلا عادت داره 

خوبه پس کلاتو بنداز بالا ازخوشحالی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
عزیزم چقدر خوبه 😍😍😍 میشه برا امضا منم  دعا کنید لطفا

ایشالله خوشبختی قسمت همهههه😘😘😘😘😘

خب عادتش بده عزیزم

☹ببین ترک عادت مرضه ادمه مستقلیه نمیشع پاپیچش شد

خودمم اینجوریم فقط بهش میگم میرم فلان جا و تو اون مدت گوشیم میزارم کنار و چیزی بهش نمیگم

هنوز نامزدیم...نمیدونم نامزد یا رل محسوب میشه از دید شما چندوخته دیگع میخایم عقد کنیم ☹🤣😑فقط مامانمو خالم و دختر خالم از رابطم باهاش خبر دارن ولی طرفه اونا همه حالا میشه نامزد یا رل پای شما

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!
دعا کنیم که عشقت عاشقت بشه ؟ شاید عاشق یکی دیگه باشه 

نه عزیزم عاشق کسی دیگه نیست وگرنه به خدا من اصلا دیگه بهش فک نمی کردم برا خوشبختیتش دعا میکردم 

عزیزم اون دوسم دارم ولی عاشقم نیست که به خاطرم یکم خودش رو تو سختی بندازه 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
دعا کنیم که عشقت عاشقت بشه ؟ شاید عاشق یکی دیگه باشه 

شما نمیدونید من چقدر سختی کشیدم به خاطرش اول خودش باعث شد عاشقش بشم الان بعده ۴ سال دارم دیوونه میشم 😔😔😔😔😔

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
آهان  ولی از کجا میدونی عاشق کسی نیست و دلش پیش کسی نیست

۴ ساله هم کلاسیمه شخصیت خاصی داره همه چیزش رو میدونم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 53 دقیقه پیش
2791
2779
2792