2777
2789
عنوان

خشگل یا زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 25 پست

آره واقعا نسبیه 

بعد وقتی کسی هم الکی و واسه دلگرمی به آدم بگه خوشگلی و... خب آدم متوجه میشه دیگه 

من خودم رو اصلا دوست ندارم نمیدونم حالا دیگران خوششون میاد یا نه حتی کسی هم که نظر مثبت بهم میگه بعضی اوقات عصبیم میکنه چون نظر خودم بیشتر درمورد ظاهرم برام مهمه و متاسفانه اصلا دید مثبتی ندارم😞ولی درمورد دیگران واقعا من اکثر مردم رو زیبا میبینم و اگه رفتار و شخصیت کسی رو دوست نداشته باشم واقعا از نظر من روی قیافشم تاثیرش رو میبینم هرچقدر هم که خوشگل باشه نمیتونم زیباییشو ببینم😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از من فقط بچه های کوچیک فامیل تعریف میکنن 🤣🤣🤣🤣

میدونی  بخدا اکثرابچه ها که راستش رو میگن😐اگه زشت باشی میگن زشتی اگه نه میگن خوشگلی چون تعارف و این چیزا رو که نمیدونن چیه😃

بله نسبیه 

یکی چشمای کشیده دوست داره یکی گرد 

یکی چشم مشکی دوست داره یکی آبی 

یکی اندام لاغر دوست داره یکی تپلی 

یکی موی کوتاه دوست داره یکی بلند

یکی رنگ پوست سبزه دوست داره یکی سفید یا گندمی 

ولی هممون زیباییم 

میدونی  بخدا اکثرابچه ها که راستش رو میگن😐اگه زشت باشی میگن زشتی اگه نه میگن خوشگلی چون تعارف ...

میدونی اخه خیلییی کوچیکه میگم شاید خواسته دل به دست بیاره🤣

ببین داشتم به خاله اش میگفنم اره عینکم شاید عمل کنم

دوسش ندارم

بعد اومد گف که با عینک قشنگ تری بدون عینک یکم کمتر قشنگی🤣🤣 

میدونی  بخدا اکثرابچه ها که راستش رو میگن😐اگه زشت باشی میگن زشتی اگه نه میگن خوشگلی چون تعارف ...

البته یکی دیگشون بزرگتر بود که اون هم ۱۳ ۱۴ بود

اونم میگف با عینک قشنگ تری

میدونی اخه خیلییی کوچیکه میگم شاید خواسته دل به دست بیاره🤣 ببین داشتم به خاله اش میگفنم اره عینکم ...

نه عزیزم بچه ها کلا اگه خوششون از قیافه کسی نیاد حتی خیلی سمتش نمیرن بنظرم که اکثرا اینطوریه

درمورد عینکتم دقیقا طبق حرفهات بنظرم خودت خیلی این موضوع برات پررنگ شده تو ذهن خودت بزرگش کردی ولی دیگران متوجهش نیستن 

من که کسایی رو که عینک زدن رو دیدم بنظرم خیلی ناز و کیوتن مطمئنم شما هم کیوت و خوشگلی😍

نه عزیزم بچه ها کلا اگه خوششون از قیافه کسی نیاد حتی خیلی سمتش نمیرن بنظرم که اکثرا اینطوریه درمورد ...

به منم بچه ها خیلی نگفتن خوشگلی ولی کلا بچه ها خیلی طرفم میان و با من بازی میکنن