تلنگر#
دوستان مطالبی که قرار میدم مطالبی هستن ک طی سالها من اینارو جمع اوری کردم چ تو سایتا چ تو کانال ها چه تو کامنت ها وبلاگ ها ....... برای خودم سیو شده بوده و تجربه و عبرت شده.... گفتم تنهایی ازش لذت نبرم و بقیه هم استفاده کنن هم دعا میشه ب جون من هم اون شخصی ک تجربشو گذاشته حالا هرکی ک هست و هرکجا ک هست❤️
دلم میخواست در مورد موضوعی که چند روز فکرم مشغول کرده با شما حرف بزنم
و از همگی بخوام یکم با دقت به داشته هاتون نگاه کنید
من همیشه فکر میکردم تو وادی شکر هستم و قدر نعمت های خدا رو میدونم
اما خیلی وقت ها میشد با خوندن خاطرات یا ایده های دوستان در عین حال که خیلی خوشحال میشدم براشون اما ته ته دلم یک دلگیری بود که چرا همسر من انقدر گرم نیست انقدر مشتاق نیست تو روابط علیرغم همه تلاش های کارهای قری من قدر نمیدونه
همیشه با این که تو ظاهر نشون نمیدادم اما تو باطن دلم شکسته بود و حسرت تو دلم
تا این که چند ماه پیش همسرم شدیدا بیمار شد و خدا میدونه چقدر زندکیمون دستخوش تغییرات شد
هزینه های تشخیص و درمان بیماری یک طرف ناتوان شدن تو کار و از دست دادن کار ازیک طرف
یادم یکشب به خدا گفتم خدایا منو برگردون به روزهای خوشم
یهو دلم لرزید که واقعا تو اون روزهای خوش سلامت همسرم کار داشتنش رفاه نسبی مالی ایا شکر گزار بودم
از تک تک شما التماس میکنم به عنوان یک خواهر اکه هم مشکلی هست کوچک کنید تو ذهنتون
نه این که حل نکنید
نه
اما پروبال ندید
خدایی نکرده وقتی پای بیماری بیاد وسط چه خودمون چه همسرمون چه بچه مون میبینیم همه چی زندگی حاشیه بوده
حرف و حدیث مادر شوهر اذیت و ازار جاری طلا داشتن نداشتن
همه چی خیلی خنده دار میشه از خدا میخوایم دوباره بتونیم شبیه قبل سر سفره هرچند ساده و کوچک بنشینید
تمام داشته های امروز میشه ارزو
اینو نوشتم که یادتون نره دوستان از بد همیشه بدتر وجود داره همیشه به چیزهایی که دارید فکر کنید
اگه یک همسر سر به راه دارید که داره تلاش میکنه براتون و یک لقمه نون میازه سر سفره شاکر خدا باشید
حالا خیلی هم رمانتیک نبود خیلی هم اهل روابط عاشقانه و گرمی و حرارت نبود ببخشید به بودنش به سلامتش به سلامت خودتون
سعی کنید برای بهتر شدن زندگی اما هی نشینید بزرگ کنید غصه ها رو دل به دلش بدید
من الان که نگاه میکنم میبینم چه روزهای خوشی داشتم این شب ها میرفتیم هیات همون رابطه کم محدود هم برامون کلی حال خوب داشت همون خرید کردن های جزئی برای خونه چقدر لذت داشته
امشب یک ان خودتون بزارید جای کسی که خدایی نکرده خودش همسرش و بچش دچار بیماری و تمام زندگیش تحت الشعاع قرار گرفته هزینه های درمان هزینه های تشخیص مهمانداری و رفت و امد و از همه سخت تر دلهره و نگرانی که ایا بیمار کامل برمیگرده به زندگی عادی یا نه
بعد میبینید واقعا خیلی چیزها ارزش غصه خوردن نداره❤️