2777
2789
قربونت برم خدا عزیزانتو برات نگه داره 🌺🌺 پارسیان ات هم مبارک باشه قشنگم باید همیشه سعی کنی ...

فدات عزیزم.مرسی گلم.اره معصومه جون.منم زود تموم میشه.نباشه عجیبه.از تغییر فصل بگیر، تا متابولیسم بدن و بالا پایین شدن هورمونها گرفته تا اتفاقات روزمره باعثشن.ادمیم عزیزم...پراز شور و احساسات...🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من هر روز برای خودم اول صبح که بیدار میشم شروع میکنم صفحات صبحگاهی پر میکنم

دغدغه هامو مینویسم ، خشمهامو، نگرانی هامو، حتی خوشحالی و شادی هام

من یه کارتن دفتر دارم که هر روز توشون نوشتم

گاهی به عقب که بر میگردم اینا رو باز میکنم یاداور دغدغه ها و  گریه و غم و شادی هامه

سالهاس اینکارو میکنم

شکرگزاری ها رو مینویسم

هر چیزی که ذهنمو مشوش کرده باشه میارم رو کاغذ و بعد میرم دنبال کارهای اون روزم….

هم دهنم اروم میشه هم ارزوهامو‌ مکتوب کردم…. 

سلام برای اپیلاسیون ی سری نکات رو رعایت کنین زیر پوستی درنمیارین

اول اینکه روزی که میخواین برین اپیلاسیون حموم نرید پوستتون نازک میشه و خیلی درد میگیره

بعد اپیلاسیون وقتی التهاب پوستتون خوب شد بسته به نوع پوستتون‌حتما پوستتون رو کیسه بکشید تا موها درنیومده یا هم ی دور ژیلت استفاده کنید دقت کنید اینکار رو سه تا چهار روز بعد اپیلاسیون انجام بدین تا زیرپوستی درنیارین

یکی دیگه از دلایل موی زیر پوستی خشکی پوست بدن بعد اپیلاسیون هست لطفا بعد اپیلاسیون بدنتون رو با اب بشورید یا با اب و شامپو نرید با صابون و لیف محکم بشورید که بدتر میریزه بیرون فقط با دست شامپو بدن بزنید به پوستتون و خودتون رو تمیز کنید وقتی اثرات موم و اینا پاک شد از روغن بدن یا لوسیون بدن استفاده کنید نیازی نیست لوسیون و روغن خارجی هم بخرین ی لوسیون بدن کودک فیروز بخرید قیمتش بین ۷ تا ۱۰ تومنه و قشنگ‌تا ۶ ماه جواب میده براتون و خیلی هم خوبه.

موضوع دیگه هم پیش کسی برید اپیلاسیون که دستش فرز باشه و تند تند موم بندازه براتون و به یکبار پارچه رو از رو پوستتون برداره در اینصورت پوستتون شل نمیشه ولی اگه جایی برید که یک تیکه پارچه رو به ۳ بار برمیدارن یعنی هی وسط برداشتن دستشون جون نداره و مکث میکنن در اینصورت پوستتون شل میشه.

موضوع دیگه اینکه از موم داغ استفاده کنید نه از این موم هایی که حالت رول دارن و سعی کنین از موم الوئه ورا یا ذغال استفاده کنین خیلی خوبن و حساسیت ایجاد نمیکنن و نکته دیگه اینکه ی سری نقاط بدن مثل کمر اگه موم بندازین میریزه بیرون پس کمرتون رو اول ی بار تست کنید و بعد موم بندازین.من خودم از اسفند هست دارم میرم اپیلاسیون و فوق العاده راضی ام.به همه هم پیشنهاد میکنم.افسوس اون لحظاتی رو میخورم که میرفتم تو حموم و ساعتها درگیر ژیلت و پودر موبر با اون بوی بدش و حالت زشت موها بعد زدن پودر بودم😑 اما الان فوق العاده راضی ام و بزرگترین تفاوتش اینه ک وقتی میری اپیلاسیون اگه موها در بیاد هم خیلی حالت نرمی داره و نازکه و اونجوری چندش نیست.خلاصه که گفتم بدونین❤️

برای عصرونه بچه ها همیشه بادام زمینی و تخمه یه پیاله میدم به همراه ۱۰ تا دونه بادام درختی و بعضی روزا ۱۰ تا دونه پسته. میوه هم همیشه هست و شیر اینا از واجباته .

ولی چیپس و پفک در حد یک یا ۲ بار در ماه .  لباس تو تخفیف میگیرم جنس خوب که زود خراب نشه مثلا دختر بزرگم از تخفیف دفکتو یه سوشرت گرفتم ۲ سال پوشید هنوز تمیز و نو به نظر میاد. یا کاپشن که ۳،۴ سال میپوشن چون از ترکیه خواهرم آورده بود. مانتو و شومیز و پیراهنم خودم میدوزم کلا همیشه ظاهر بچه هام آراسته هست. و اینکه لوازم التحریر هم یکبار ۳،۴ سال پیش یه مغازه جنساشو حراج کرده بود به خاطر تغییر شغل دفتر گرفتم دونه ای ۳۵۰۰ زمانی که سیمی ها۱۰۰۰۰ بود ۴۰،۵۰ عدد در طرحها و رنگهای مختلف همینطور مداد و خودکار اینا از بچه هام قایم کردم وقتی لازم میشه ۳،۴ مورد میارم از بینشون انتخاب میکنن و تا چند سال هزینه لوازم التحریر ندارم بجز خودکار و ماژیک.

تلنگر#  

دوستان مطالبی که قرار میدم مطالبی هستن ک طی سالها من اینارو جمع اوری کردم چ تو سایتا چ تو کانال ها چه تو کامنت ها وبلاگ ها ....... برای خودم سیو شده بوده و تجربه و عبرت شده.... گفتم تنهایی ازش لذت نبرم و بقیه هم استفاده کنن هم دعا میشه ب جون من هم اون شخصی ک تجربشو گذاشته حالا هرکی ک هست و هرکجا ک هست❤️

دلم میخواست در مورد موضوعی که چند روز فکرم مشغول کرده با شما حرف بزنم

و از همگی بخوام یکم با دقت به داشته هاتون نگاه کنید

من همیشه فکر میکردم تو وادی شکر هستم و قدر نعمت های خدا رو میدونم

اما خیلی وقت ها میشد با خوندن خاطرات یا ایده های دوستان در عین حال که خیلی خوشحال میشدم براشون اما ته ته دلم یک دلگیری بود که چرا همسر من انقدر گرم نیست انقدر  مشتاق نیست تو روابط علیرغم همه تلاش های کارهای قری من قدر نمیدونه

همیشه با این که تو ظاهر نشون نمیدادم اما تو باطن دلم شکسته بود و حسرت تو دلم

تا این که چند ماه پیش همسرم شدیدا بیمار شد و خدا میدونه چقدر زندکیمون دستخوش تغییرات شد

هزینه های تشخیص و درمان بیماری یک طرف ناتوان شدن تو کار و از دست دادن کار ازیک طرف

یادم یکشب به خدا گفتم خدایا منو برگردون به روزهای خوشم

یهو دلم لرزید که واقعا تو اون روزهای خوش سلامت همسرم کار داشتنش رفاه نسبی مالی ایا شکر گزار بودم

از تک تک شما التماس میکنم به عنوان یک خواهر اکه هم مشکلی هست کوچک کنید تو ذهنتون

نه این که  حل نکنید

نه

اما پروبال ندید

خدایی نکرده وقتی پای بیماری بیاد وسط چه خودمون چه همسرمون چه بچه مون میبینیم همه چی زندگی حاشیه بوده

حرف و حدیث مادر شوهر  اذیت و ازار جاری طلا داشتن نداشتن

همه چی خیلی خنده دار میشه از خدا میخوایم دوباره بتونیم شبیه قبل سر سفره هرچند ساده و کوچک بنشینید

تمام داشته های امروز میشه ارزو

اینو نوشتم که یادتون نره دوستان از بد همیشه بدتر وجود داره همیشه به چیزهایی که دارید فکر کنید

اگه یک همسر سر به راه دارید که داره تلاش میکنه براتون و یک لقمه نون میازه سر سفره شاکر خدا باشید

حالا خیلی هم رمانتیک نبود خیلی هم اهل روابط عاشقانه و گرمی و حرارت نبود  ببخشید به بودنش به سلامتش به سلامت خودتون

سعی کنید برای بهتر شدن زندگی اما هی نشینید بزرگ کنید غصه ها رو دل به دلش بدید

من الان که نگاه میکنم میبینم چه روزهای خوشی داشتم این شب ها میرفتیم هیات همون رابطه کم  محدود هم برامون کلی حال خوب داشت همون خرید کردن های جزئی برای خونه چقدر لذت داشته

امشب  یک ان خودتون بزارید جای کسی که خدایی نکرده خودش همسرش و بچش دچار بیماری  و تمام زندگیش تحت الشعاع قرار گرفته هزینه های درمان هزینه های تشخیص مهمانداری و رفت و امد و از همه سخت تر دلهره و نگرانی که ایا بیمار کامل برمیگرده به زندگی عادی یا نه

بعد میبینید  واقعا خیلی چیزها ارزش غصه خوردن نداره❤️

سلام مهربانو های عزیزم اون خانمی ک گفتن به خاطر خانواده شوهر شون ب مشکل خوردن توی یه ساختمونن عزیزم منم مث شما بخاطر حرفا و رفتارای خواهرا و مادرش به شوهرم غر میزدم دعوا میکردم ولی چیشد فقط اونا خوشحال میشدن از دعوای ما انگار ک من دشمن شون بودم غافل از اینکه دارن زندگی پسر خودشونو خراب میکنن حتی ما تا پای طلاق رفتیم ولی جدا نشدیم نشستم فک کردم گفتم خب من زندگی مونو خراب کنم بخاطر چی بخاطر کی فقط اونا میگن اخیش از شرش راحت شدیم خودشون عشق دنیا رو میکردن کنار شوهرا شون منم توی گرمای ۵۰ درجه اهواز در دادگاها بودم زمانی ک برگشتم تو خونه م گفتم اونا وجود ندارم برام تمام چرا من خودمو داغون کنم دعوا کنم اونا خوشی کنن منم به شوهرم محبت میکنم قربون صدقش میرم‌باب میلش میشم تو هم مقصر خودتی عزیز من اونا رو بزرگ کردی درسته جزی از زندگیتن ولی نه همه زندگیت زمانی ک تو شوهرت کنارته باهات میومد همه جا مهمانی بیرون ب درک ک اونا بدشون می اومد ناراحت میشدن نباید اهمیت میدادی الانم برو پیش روانشناس چن جلسه بعد کم کم شوهر تو ببر الان بخاطر اون دعوا ها ازت سرد شده سعی کن با محبت کردن عزت و احترام جذبش کنی یه خاله دارم همیشه بهم میگه زن شیطونه هر چیزی بخواد ب دست میاره😁فقط با زبون نرم با پنبه سر طرف و بِبُر تا حالا کسی با جنگ دعوا ب جایی نرسیده عزیزم فقط با زبون نرم و صبوری کردن موفق باشین عزیزای دل❤️

دخترا سعی کنید از برنامه هفتگی غافل نشید 

واقعا به خریداتون نظم میده

جلوی زیاد خرید کردنامونو میگیره

مثلا قبلا میرفتم خرید شاید دو کیلو هویج میگرفتم و حداقل دو سه تاش میموند و پلاسیده میشد 😬

امروز صبح زود رفتم خرید تره بار، از هرکدوم به اندازه یک هفته خرید کردم فقط

از پیاز و سیب زمینی تا هویج و قارچ و بادمجان

با دونوع میوه طالبی و گوجه سبز

همش شد 160 تومن 

واقعا لازم نبود مثلا یک کیلو قارچ بخرم، 500 گرم هم کافیه برامون

یا یک کیلو گوجه سبز فقط میموند تو یخچال و دل بچه ها زده میشد و نمیخوردن، 500 گرم گرفتم

فقط اگر میوه ها تمام شدن دو باره میخرم، اونم هندوانه تو نظرمه که حداقل سه چهار روز رو جواب میده 😍💪

راجع ب بحث شیرین خانواده همسر 😎😆 هم

بچه ها نمیشه یه نسخه رو برای همه بپیچید

آدما کاملا متفاوتن، برای همه جواب گو نخواهد بود

ضمن اینکه مثلا من دوس دارم اگر ازم کاری برمیاد برای پدر همسرم یا مادرش انجام بدم

خیلی هم حس خوبی بهم میده، انتظار جبران هم ندارم اصلا

چون سالهاست از هیچ کس جز خدا و همسرم انتظاری ندارم

این قانون زندگی و آرامشه منه

صبح هم بعد از خرید مادر شوهرمو بردم بانک کاراشو انجام بده بعد هم بردمش خرید، مطمنم پبش خدا گم نمیشه و فردا بچه های من هم به من محبت میکنن نکنن هم حداقل بی مهری نمیکنن ❤️

سلام...میخواستم در مورد موضوع وضع مالی همسر ها یه چیزی و تعریف کنم که خودم وقتی داخل اتوبوس بودم از زبون یه خانومی شنیدم...

خانومای عزیز به خاطر پول به همسرتون فشار نیارید به خاطر کادو به خاطر طلا به خاطر هیچی به همسرانتون فشار نیارین یه پسر جوونی که بیست و سه چهار سالشه چطور ازش توقع دارید کسی ک شاید چند سالی باشه سرکار میره و حقوق انچنانی نداره...

یه خانوم داخل اتوبوس تعریف میکرد که یه اقای حدودا ۲۴ یا ۲۵ ساله به خاطر اینکه پولی نداشتن ک خونه ی مستقل بگیرند همسرشون بچه ی دو ساله رو رو سره شوهرش میندازه و میره خونه ی پدرش و میگه تا وقتی خونه جدا نگیری من برنمیگردم...حدودا سه یا چهار ماهی همسر و فرزندشونو رها میکننو میرن و در اخر همسرشون به خاطر فشار های روانی زیادی ک بهشون وارد شده دست به خودکشی میزنن و به رحمت خدا میرن....

حالا دیگ همسرشون رو از دست دادن پسره جوون جوونی خودش رو از دست داد ارزشش رو داشت؟پسری ک پدرو مادر با هزار بدبختی بزرگ کردن...

واقعا ارزششو داره؟همینقد همسرتونو دوس دارید ک به خاطر حرف خواهرشوهر مادرشوهر و یا هر کسی دیگه یا به خاطر اوضاع مالی نامناسب به این حد فشار وارد کنید به همسرتون؟

مگه روز اول نمیدونستید که همسرتون چه شرایطی داره؟بعد ازدواج تازه فهمیدین ک قهر میکنید و میرید؟؟؟توقع دارید بعد ازدواج معجزه بشه و همسرتون همه کار بتونه براتون بکنه؟؟

چرا جای اینکه کنار همسرتون باشید قهر میکنید و ولش میکنید و میرید؟و حتی بچتون رو میندازید سر اون بنده خدا...مگه یه مرد میتونه از عهده نگهداری بچه بربیاد؟؟معلومه کم میاره...اصلا دلتون به حال بچتون هم نمیسوزه؟؟

چرا کنارش نمیمونید و کمکش نمیکنید تا اوضاعش خوب بشه و براتون خونه طلا یا هرجی بخره؟چرا خوردش میکنید؟چرا غرور همسرتون رو میشکنید؟

میدونید چرا وقتی بهش تو سری میزنید که فلان چیزو نخریدی فلان کارو نکردین عصبی میشن و باهاتون بد رفتاری میکنن؟؟چون شما خوردش میکنید یه مرد با اونهمه اقتدار رو غرورش رو میشکنید توقع دارید بگن ببخشید عزیزم که نخریدم؟؟

همسرتون بد شما که ادعا دارید خوب هستید زن خوبی هستین چرا برای اینجور چیزا فشار میارید و قهر میکنید و همسرتون رو خوارو خفیف میکنید ؟؟تنهاش میزارید؟؟ اون اقا مگه به زور شما رو عقد کردن؟؟

اومدن خواستگاری و شما تحقیق میکنید و میفهمید کم سنو سالن و اوضاع مالیشون چطوره...توی خواستگاری و رفت و امد های اون دوران هم حسابی خواهر و مادرشون رو میبینید رفتارشونو اخلاقشونو وقتی میبینید خوب نیستند چرا ازدواج میکنید؟زور میکنن مگه؟ک توقع دارین بعد ازدواج خوب شن؟

اینهمه رو گفتم تا بگم ریشه بیشتر مشکلات خوده ما هستیم که چشممون رو روی واقعیت ها میبندیمو انگشت اتهام رو میگیرم روی بقیه ولی بدونید هر وقت انگشتتون روی به اتهام کسی بود چهارتای دیگش سمت خودتونه...

اگ شما جای همسرتون بودین مرد بودین پول نداشتین خونه طلا کادو و  حتی سبد گل که حدودا کمه کمش صد هزار تومن میشه بخرین و همسرتونو به روتون میزد و خجالتتون میداد چه حالی میشدید؟

لطفا کمی فکر کنید به خاطر حرف دیگران به خاطر روابط داغوونتون با خواهرشوهر مادرشوهر و جاری رو همسرتون فشار نیارید و سعی کنید خودتونو اصلاح کنید...

ببخشید طولانی شد...❤️

خواهر و برادرای من همشون وضع مالیشون از ما بهتره و خوب مرفه زندگی میکنن ولی من طوری نشون میدم فکر میکنن که منم مثل اونام دوست ندارم در آینده بچه های اونا به بچه های من از بالا به پایین نگاه کنن مثلا خواهرام و زنداداشم سبزی،پیاز،هویج آماده میگیرن من خودم تو خونه درست میکنم ولی اونا فکر میکنن منم از بیرون میگیرم . من تو تابستون که سبزی ارزونه بسته ای میگیرم و برا قورمه سبزی خشک میکنم پارسال ۴۰ تومن پول سبزی دادم کل زمستون استفاده کردم و برای اینکه خوش طعم بشه سبزی تازه و خشک رو نصف نصف استفاده کردم و اینطوریه خیلی خوب میشه چون ما مصرف قورمه سبزیمون زیاده و شاید ۲ بار در هفته درست کنم. گوشت هم برا خورشتی گرمشو میخرم ماهی ۱،۵ کیلو و ۳،۵ کیلو چرخکرده که اونم قبلا تازه میگرفتم و چرخ میکردم ولی حالا که گرون شده حدود ۱ ساله که یا یخزده میگیرم ۲ بار هم گوشت گرم تنظیم بازار کیلویی۱۹۷ تومن به تورم خورده گرفتم. 

سلام دوستان❤️ الان خوندم كه بعضياتون از نظر حقوقي يه كارايي كردين…خواستم منم سوالي كه هميشه ذه ...

سلام و وقت بخیر ولی به اینم فکر کنیم شاید دور از جان بعد 120 سال اگه اتفاقی برای خانم بیفته و مرد بره همسر دیگه ای بگیره و حق فرزندان رو به زن بعدی ببخشه چی؟ 

خواهر و برادرای من همشون وضع مالیشون از ما بهتره و خوب مرفه زندگی میکنن ولی من طوری نشون میدم فکر می ...

عزیزم سبزی قورمه رو چطور خشک مبکنی؟مثلا جدا جدا خشک میکنی ؟ یا همه رو باهم کمی خورد میکنی بعد خشک میکنی؟ بعد در حالت کلی بدون درنظر گرفتن صرف اقتصادی،، قورمه با سبزی تازه خوشمزه تره یا ترکیب خشک و تازه؟؟

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
یه خانومی بود دوره هاش کلی پولش بود  دقیقا در خصوص نظم زندگی  یه جلسه رایگان داشت  ...

اگر فرصت داشتید حتما برامون پست بزارید تا استفاده کنیم

از همین پستتون من چندتا نکته جالب یاد گرفتم😍

اسپرسو، قرص کافیین 

من خیلی همیشه کسلم و بی حوصله، کلی هم کار و مسیولیت

رو سرم ریخته، سرکار باید برم، روزی شش ساعت، سه تا بچه دارم تقریبا بزرگن درسمشق  دارن

شوهرم فقط میره سرکار و میاد خونه،  و هفته ای یبار بامن میاد بازعر جنس میارم برای کارم

همیشه هم یه جاش ایراد داره درد میکنه😉

همه مسیولیتها خرید مایحتاج خونه و کارای بانکی، اداری اگر باشه،ووو... بامنه

قرص کافیین از کجا تهیه میکنید

برنج برای یه مدل اعلا میگیرم که ۱ پیمانه از اون میریزم و ۲ پیمانه هم یا نیمدون و یا برنج معمولی قیمت پایین قاطی میکنم که چون برنج اعلامون خیلی عطر و طعم داره زیاد معلوم نیست که برنج ۵۰۰ تومنی هم توش ریختم و خوب درمیاد .

مثل معصومه جون ما هم سیمای مشاغل کارتشو داریم بعضا هم مرغ و تخم مرغ از اونجا میگیرم قیمت پایینتر هست

حبوبات و شوینده ها فله ای میگیرم

و اینکه سعی میکنم هیچوقت خرید هیجانی نکنم مثلا بیرون رفتنی گیره مو،لاک نمیدونم خوراکی اینا حتی با بچه هام پسرم قبلا بیرون رفتنی هی اسباب بازی میخواست یکبار گرفتم بعد دیدم نه این همیشه میخواد دیگه نگرفتم تا یاد گرفت الان دیگه اینطوری نیست یادش دادم که کل اسباب بازیها قرار نیست تو خونه ما باشه.

پارک میبرمشون و سرسره و تاب بازی میکن و با خودم شیر و کیک میبرم میخورن برمیگردیم 

برای آموزش زبان هم چون دختر بزرگم رفته برای کوچکترها فیلم و سی دی و جایی هم نفهمن خواهرشون کمک میکنه کوچکترها هم دارن کم کم یاد میگیرن تا وقت زبانشون یکم راه بیوفتن . چون خودم نقاشی بلدم بهشون یاد میدم الان دختر بزرگم برای خودش نقاشی شده چند تا جایزه هم گرفته . به درساشون هم خودم میرسم تا احتیاج به معلم خصوصی یا مدرسه غیرانتفاعی نباشه دختر بزرگم با کمک خودم الانتیز هوشان میخونه کوچبکه هم باهاش کار میکنم حتی پسرم ۴ سالشه کتابای پیش دبستانی باهاش کار کردم و یادش دادم.

چون به نظر خودم و همسرم هزینه های آموزش زیاده و باید خودمون کار کنبم روش اابته من فوق لیسانس دارم و گفتم لااقل برای بچه هام مدرکم رو خرج کنم.