2777
2789
والا یه چن تا آجیل فروشی معتبر توی اردبیل هست همیشه از اونجا میگیریم  تخمه آفتاب گردون نگرفتم ...

اره بابا کم کم باید اجیل رو حذف کنیم مخصوصا هم این چند سال عید ماه رمضان هست

اخه بعد افطار دیگه معده انقدر پره که دیگه میلی ب خوردن اجیل نیست ک😅اینجوری خودمونو قانع کنیم

منم یه کم از بادوم و گردوهایی ک مادرم و مادرشوهرم داده میشکنم هرچقدر شد مغزاشو با کشمش قاطی میکنم میشه اجیل

دیگه هزینه نمیکنم برم پسته و بادوم هندی و...  ک قیمتشاش نزدیک طلا شده بگیرم بیارم بزارم جلوی مهمون 

والا چه کاریه

مثلا ما عضو تاپیک مدیریت  و پس انداز هستیم ها☺ 

نه#  به اجیل عیدی

😄😄

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم امیدوارم. چون تو حساب خودمون بلوکه میشه دیگه. توکل به خدا نه من بانک سپه، طرح نگین آتیه از ...

اره من تابستون ازش یه وام گرفتم کاراشو با همراه بانک انجام دادم ولی درنهایت با ضامن رفتیم بانک برای امضا

عزیزم شما نمیدونی محاسبه معدلشون چجوریه؟ مثلا بر فرض اگه به این صد تومن معدل تعلق بگیره هر چندروز چقدره؟

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون حالا بعضی پیجا هم میگن ممکنه تا ۲تومن برسه یه کم گیج شدم با یه کد بخرم یا بریزم تو دوتا کد

شمااگه تا2تومن کلامیخواین بخرین بهتره 2تومن بادوحساب بخریدهرکدوم 1تومن

من قبلنا خودمو میکشتم واسه مهمون... چند مدل غذا.. دسر.. میوه... دیدم نه از مهمونی لذت میبرم..‌‌‌‌‌ون ...

ما کلا تو فامیلمون ازاول رسم  چند مدل غذا نداریم

همیشه یه نوع غذا کنارشم سوپ و سالاد و ترشی و دوغ یا نوشابه دیگه تمام

ولی خب من ک تازه عروسی کرده بودم مثلا میخواستم هنرامو ب فامیل شوهرم نشون بدم😄😄

مثلا میومدم ژله و دسر و فینگر فودو ...کنار غذای اصلی هم درست میکردم

ولی بعدا ک دیگه ب همشون نشون دادم 🤭

دوباره برگشتم ب حالت قبل یه نوع غذا و سالاد و نوشیدنی و تمام الانم راحتم دیگه استرس ندارم ای وای مهمون اومد چیکار کنم کلی تدارک ببینم اینا

یه هفته پیش شام مهمون داشتم ک یهویی  بعد ازظهر چند نفر دیگه هم ب مهمونام اضافه شد

منم مرغ گذاشته بودم کنارشم معمولا لوبیا  سبزو هویج و کدو و گوجه و سیب زمین میزارم ک برکتی باشه

دیگه چون مهمونام اضافه شد یه کم برنجو زیاد کردم چن تیکه هم مرغ دیگه گفتم بقیه چیزا کافیه و نگرفتم

و اخر سر هم غذا حالا یه کم اضافه اومد 

مهمونا هم چون غریبه نبودن همم ک خودشون همین مدل پذیرایی میکنن دا منم راحت بودم

پس ب این نتیجه میرسیم با این گرونی پولهایمان را مثل زندایی دوستمون پس انداز مخفی بکنیم😄

و الکی  واسه تشریفات و مهمونی ها  خرج نکنیم

اره من تابستون ازش یه وام گرفتم کاراشو با همراه بانک انجام دادم ولی درنهایت با ضامن رفتیم بانک برای ...

اره عزیزم اونجوریه حتما باید مراجعه به بانک داشته باشیم.

والا دقیق نمیدونم ولی برای ۱۰۰ تومن که یک‌ ماه بمونه، اگه از قبل معدل حساب نداشته باشی، حدود ۲۰ ۲۵ تومن وام ۲ساله بهتون وام تعلق میگیره.

راستی حتما همراه بانکشو داری، هر روز معدل حسابتو چک کن ببین فرقی میکنه؟

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

اره عزیزم اونجوریه حتما باید مراجعه به بانک داشته باشیم. والا دقیق نمیدونم ولی برای ۱۰۰ تومن که یک‌ ...

اره اگه واقعا معدل بدن خیلی خوبه

همراه بانکشو دارم و چک میکنم 

فعلا تازه پولو ریختم.. قبلش مبلغش کم بود خیلی دیر به دیر معدلش میرفت بالا و ناچیز بود مبلغ وامی که میتونستم بگیرم

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره اگه واقعا معدل بدن خیلی خوبه  همراه بانکشو دارم و چک میکنم  فعلا تازه پولو ریختم.. ق ...

انشالله که بدن♥️

هر روز ۳ماه آخر تا روز قبلشو معدل بگیر ببینیم چه خبره😂

اگه معدل شما بره بالا، پس برا هممون همینه‌

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

عزیز دلم شما یعنی بهترین فرصت های زندگی تو از دست دادی  در واقع هشت سال ،کم سالی نبود برای جمع ...

معصومه جون عزیز دلم ممنونم واقعا کلی استفاده کردم فقط چطوری خرج خونه رو با دو میلیون ببندم میشه این لطف رو هم در حقم کنی ؟ چون من بنزین ماشین رو هم دارم،به قول شما دو نفریم و ۵۳۰۰ میمونه از حقوق مون،سه تومن رو فرض کنم کرایه خونه میدم،چطور با ۲۳۰۰ هم خرج خونه هم لباس گاهی اوکی کنم ،دیروز سه کیلو گوشت خریدم کلا ۷۰۰ گرم شو چرخ کردم که شد ۵ بسته،و ۷ بسته خورشتی شد،نمیدونم اینارو باید توی چقدر استفاده کنم ووو....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩راستی من به شدت آدمی ام که اهل رفت و آمد هستم،خونمون خیلی کوچیکه روم نمیشه برم خونه کسی میگم نکنه اونم بیاد خجالت بکشم چون واقعا اطرافیان چه خونه از خودشون چه اجاره نشین خونه زندگی خوبی دارن اما من نه،حتی وسایلم قدیمی شده و باید عوض بشن،