دوستای عزیزم که تازه ازدواج کردین نتونستم ریپلی همزمان کنم درنتیجه کلی گفتم اینجا بنویسم مطمنم میخونین.
چون شرایط سال ازدواجمون مث همه و منم خواهر کوچیکتون دوس داشتم اینجا کمی بنویسم براتون:
اولا خرید خونه رو باید جزو اهداف بلند مدت دید اما خب اینم به این معنی نیست که چون اهداف بلند مدت، بیخیال شد.
همونطور که خیلی از دوستان اینجا لطف میکنن و از تجربه شون میگن که با فشارم شده خونه بخرید(اینا صرفا تجربه شونه)اما کسی اگه توانشو نداشته باشه نباید بخاطر یه تجربه یه عزیزی فشار خیلییی مضاعف به خودش وارد کنه که از اینور بشه آسیب برای رابطه زوجین ..و باید در وهله اول سعی کنید پشتوانه بسازین.
بعنوان خواهر کوچیکتون یه پیشنهاد دارم سعی کنید قدم بردارین برای هدفای کوچیک مثلا شما گفتین ماشینتون خرج داره میتونین یا توجه به اینکه افزایش خودرو داریم تلاش کنید یه مدل ماشینتون رو ببرین بالا بعد یهو میبینین یه انرژی و انگیزه ای اومده به خونه که اااا تونستیم😍(حالا این مثال بود مطمنا میدونین تو زندگیتون چی لازمه برا ارتقا)یا طلا خیلی ریز که شده بخرین /همو عادت بدین برای روز تولد یا سالگرد شده یع پارسیان بخرین مثلا من یع بار دیگه گفتم بودم اوایل ازدواجمون بود ینی پارسال، تولد همسرم پس انداز کرده بودم برای هدیه ش اون موقع من بیمه بیکاری بودم بععد خیلی حیفم میومد پولی که تلاش کردم براش بدم لباس یا ساعت از ماهها قبلش تو گوشش خونده بودم که چه اشکال داره اقایون طلا کادو بگیرن و فلان مخصوصا ما که اول زندگیم و نیاز به پشتوانه داریم مثلا به شوخی میگفتم میخوام برات سکههه تمام بخرم😅خلاصههه تا روزتولدش یه ربع سکه خریدم ۴۸۰۰ و دادم بهش که بعد چند ماه افتاد تو طلاها برای خرید ماشینمون ..خب این شد یه کمک کوچیک
اولویت اول، رابطه تون باشه اجازه ندین سال اول زندگی با فشار خونه خریدن و...باعث بشه شما به ذهنتون بیاد که میتونستم به یکی که وضعش بهتر ازدواجکنم و ایشون بگه مریض بودم زن گزفتم؟مجردی ارامش داشتم که .
شما درحال ساخت بنای یه خونه این که خبر ندارین ازش .ساخت ستون رابطه تون، عشقتون بعدها پدرمادری شاد برای بچه هاتون و...اگه الان اینجوری شروع بشه بنظر شماااا ده سال دیگه احترام رابطه تون کجا رفته؟از اینور زنی که مردش رو هم هول نده رو به جلو بلانسبت این جمع که زن نیست .
پس عزیزم این دو رو همزمان باید هندل کنید .
اول بستر ارامش و عشق بسازید که مردتون اعتماد به نفس بگیره و کنارش با سیاست تو گوشش بخونین .
یه سری حرفا رو هم از نقل قول کسی دیگه بگین ..
مثلا من میگفتم همکارم همیشه میگفت متاهلی خیلی خوبه هرچی خرج میکنی مشخصه من قبلا برا خونه پدرم ۲کیلو سیب زمینی میخریدم اصلا مشخص نبود الان برا خونه خودمون همون ۲کیلو رو میخرم کاملا مشخصه انگار ادم هدفمند ترمیشه
تلاش هاش مشخصه برا چیه😍اونم میگفت اره واقعااا
بعد مثلا یه خونه هست که متوجه شدم همسرمم از اون خونه خوشش میاد مث من، بخاطر همین هرچی از جلوش رد بشیم میگم اااا خونه خوشگلمونو نگا😍یه روزی میخریمت😎
مثال زیاد خلاصه😅
اها یه چیز دیگه لطفاااا و خواهشا سریع عکس العمل نشون ندین مثلا دوستان یه نکته رو اینجا بگن شما دوست قشنگم نهایتا فرداش میاین میگین گفتم بهش اینجوری شد .
هر مطلبی رو میشنوین اگه به صلاح رابطه تون بود در موقعیت مناسب که اثرگذاری بهتری داشته باشه رو مطرح کنین ...ما حرف میزنیم که با سیاست زنانگی رو به جلو ببریم نه اینکه بشه بادهوا .
بازم معذرت 💋
ببخشین اگه خیلی طولانی شد دوستان