2777
2789

خانومای عزیز

من ۲سال پیش سهم پالایش خریدم ۵میلیون...

کلا توی ضرر بود تازه الان نزدیک شده ب همون پوله خودم. 

بنظرتون بفروشم یا نه بزارم بمونه ؟

پولشو لازم ندارم و اینکه نمیدونم بفروشمش مثلا ۳گرم طلا بخرم بهتره  یا همون سهام بمونه بهتره؟  

کسی میتونه راهنمایی کنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام خانوما روزتون بخیر خیلی وقت بود پست نذاشته بودم

سر دردودل باز کردین منم درددلم اومد 😅

منم تقریبا یکسال و چند ماهه عروسی کردم تازگی با کلی از خودمون زدن تونستیم ماشین بگیریم که البته یه مقدار کمی از بابام قرض گرفتیم هنوز نتونستیم برگردونیم 

مغازه شوهرم اجاره ایه این ماه موعد تمدیدشه نمیدونیم چقد میخواد بکشه رو رهن و اجاره الان ماهی 4 کرایه میده اگه بیشتر از 6 بخواد واقعا نمیکشیم پولم نداریم که بزاریم رو پول پیش. 

از طرفی منم یسری کارا بلدم اما تا حالا یدونه مشتری هم نداشتم اگه باشه هم کار مفت میخوان 

یمقدار کمی هم پول دارم میخوام بعد از عید کامپیوتر بخرم از یه طرفم دوست دارم طلا بخرم اما میگم ممکنه ضرر کنم تو مدت کوتاه. خلاصه که ببخشید زیاد حرف زدم. خدا به مال همه برکت بده بیاید برای هم دعا کنیم مشکلاتمون رفع بشه.

این بود انشای من 😊

«و هیچ اندوهی برطرف نشود مگر تو آن را از دل برانی…»
اره عزیزم یه ساله ازدواج کردیم خداییش هردومون هم ادمای ولخرجی نیستیم از روزی که هی بهش گفتم خونه ب ...

عزیزم لطفا یکم مدل زندگیتو عوض کن. مرد برای پیشرفت به دلگرمی نیاز داره. اینکه بخوای وقتی این همه تلاش میکنه باز هم بهش غر بزنی واقعا دلسرد میشه. سعی کن با حرف هات ، با رفتارهات بهش دلگرمی بدی. کار کردن و تلاش کردنش رو ببین و به روش بیار که بدونه تلاشش رو داری میبینی. هنوز اول راه هستید، یک سال واقعا کمه که بخواهید خونه بخرید، انشالله با تلاش خودت و همسرت بعد از چند سال بهترین خونه رو میخرید.

سعی کن شبا اگه دیر میاد توام بیدار باشی وقتی اومد بری استقبالش. و بهش بگی منتظر تو بودم .این چیزهای کوچیک واقعا به چشم مرد میاد و تو دلش قیلی ویلی میره 😅.

ببخش اصلا قصد نصیحت نداشتم و ندارم.کاملا دوستانه بود حرفهام،فقط به خاطر چند سال تجربه بیشتر.🌹

بله من انجام میدم❤️

بسیار عالی.  

برای کسی که تازه می خواد این کار رو شروع کنه چه پیشنهادی دارید؟ نمی دونم شما همسرتون یا مردهای دور و ورتون بهتون کمک میدن یا نه؟ ولی من خودم هستم و خودم. خیلی هم نمی تونم بنگاه های مختلف برم. به نظرتون می تونم با این شرایط این کار رو انجام بدم؟ 

میخواستم باهاش وسیله خونه بخرم منتهی اشتباه همسرم بوده که سریع خواسته بگه من میدم😠همش 24 ساعت نشده ...

اشکال نداره عزیزم تجربه میشه اینا برای پول خیلی زود باید یه چاله کند😁

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 
خانومای عزیز من ۲سال پیش سهم پالایش خریدم ۵میلیون... کلا توی ضرر بود تازه الان نزدیک شده ب همون پو ...

عزیزم اینهمه نگه داشتی وتازه به پول خودت رسیدی نگه داشتن این سهم اشتباهه محضه چون فقط ازش نوسان میگیرن حالا که پولتو نیاز نداری بردار طلا یا سکه بخر بذار برای 2سال دیگه البته نظر منه ودرنهایت تصمیم با شماست

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 

یادتونه گفتم از خرجی یک تومن واسم مونده؟ ۴۰ تومنش که خرج شد 😅. ولی رفتم صبح خرجش کردم و پارسیان گرفتم.

دو تا مغازه قیمت کردم، یکی ۹۱۵۰۰۰ میگفت، بعدی گفت ۹۰۵۰۰۰ تومن. دیگه کارت رو کشیدم.

موقع خرید طلا ۱۴۹۱۰۰۰ تومن بود. یک ساعت بعد که داشتم برمیگشتم قیمت جدید شده بود ۱۴۷۰۰۰۰ 😂. ۲۰تومن ضرر کردم 😂.

اینو میذارم واسه چالش# آبان ماه 💃.

دوستای عزیزم که تازه ازدواج کردین نتونستم ریپلی همزمان کنم درنتیجه کلی گفتم اینجا بنویسم مطمنم میخونین.

چون شرایط سال ازدواجمون مث همه و منم خواهر کوچیکتون دوس داشتم اینجا کمی بنویسم براتون:

اولا خرید خونه رو باید جزو اهداف بلند مدت دید اما خب اینم به این معنی نیست که چون اهداف بلند مدت، بیخیال شد.

همونطور که خیلی از دوستان اینجا لطف میکنن و از تجربه شون میگن که با فشارم شده خونه بخرید(اینا صرفا تجربه شونه)اما کسی اگه توانشو نداشته باشه نباید بخاطر یه تجربه یه عزیزی فشار خیلییی مضاعف به خودش وارد کنه که از اینور بشه آسیب برای رابطه زوجین ..و باید در وهله اول سعی کنید پشتوانه بسازین.

بعنوان خواهر کوچیکتون یه پیشنهاد دارم سعی کنید قدم بردارین برای هدفای کوچیک مثلا شما گفتین ماشینتون خرج داره میتونین یا توجه به اینکه افزایش خودرو داریم تلاش کنید یه مدل ماشینتون رو ببرین بالا بعد یهو میبینین یه انرژی و انگیزه ای اومده به خونه که اااا تونستیم😍(حالا این مثال بود مطمنا میدونین تو زندگیتون چی لازمه برا ارتقا)یا طلا خیلی ریز که شده بخرین /همو عادت بدین برای روز تولد یا سالگرد شده یع پارسیان بخرین مثلا من یع بار دیگه گفتم بودم اوایل ازدواجمون بود ینی پارسال، تولد همسرم پس انداز کرده بودم برای هدیه ش اون موقع من بیمه بیکاری بودم بععد خیلی حیفم میومد پولی که تلاش کردم براش بدم لباس یا ساعت از ماهها قبلش تو گوشش خونده بودم که چه اشکال داره اقایون طلا کادو بگیرن و فلان مخصوصا ما که اول زندگیم و نیاز به پشتوانه داریم مثلا به شوخی میگفتم میخوام برات سکههه تمام بخرم😅خلاصههه تا روزتولدش یه ربع سکه خریدم ۴۸۰۰ و دادم بهش که بعد چند ماه افتاد تو طلاها برای خرید ماشینمون ..خب این شد یه کمک کوچیک 

اولویت اول، رابطه تون باشه اجازه ندین سال اول زندگی با فشار خونه خریدن و...باعث بشه شما به ذهنتون بیاد که میتونستم به یکی که وضعش بهتر ازدواج‌کنم و ایشون بگه مریض بودم زن گزفتم؟مجردی ارامش داشتم که .

شما درحال ساخت بنای یه خونه این که خبر ندارین ازش .ساخت ستون رابطه تون، عشقتون بعدها پدرمادری شاد برای بچه هاتون و...اگه الان اینجوری شروع بشه بنظر شماااا ده سال دیگه احترام رابطه تون کجا رفته؟از اینور زنی که مردش رو هم هول نده رو به جلو بلانسبت این جمع که زن نیست .

پس عزیزم این دو رو همزمان باید هندل کنید .

اول بستر ارامش و عشق بسازید که مردتون اعتماد به نفس بگیره و کنارش با سیاست تو گوشش بخونین .

یه سری حرفا رو هم از نقل قول کسی دیگه بگین ..

مثلا من میگفتم همکارم همیشه میگفت متاهلی خیلی خوبه هرچی خرج میکنی مشخصه من قبلا برا خونه پدرم ۲کیلو سیب زمینی می‌خریدم اصلا مشخص نبود الان برا خونه خودمون همون ۲کیلو رو میخرم کاملا مشخصه انگار ادم هدفمند ترمیشه 

تلاش هاش مشخصه برا چیه😍اونم میگفت اره واقعااا 

بعد مثلا یه خونه هست که متوجه شدم همسرمم از اون خونه خوشش میاد مث من، بخاطر همین هرچی از جلوش رد بشیم میگم اااا خونه خوشگلمونو نگا😍یه روزی میخریمت😎

مثال زیاد خلاصه😅

اها یه چیز دیگه لطفاااا و خواهشا سریع عکس العمل نشون ندین مثلا دوستان یه نکته رو اینجا بگن شما دوست قشنگم نهایتا فرداش میاین میگین گفتم بهش اینجوری شد .

هر مطلبی رو میشنوین اگه به صلاح رابطه تون بود در موقعیت مناسب که اثرگذاری بهتری داشته باشه رو مطرح کنین ...ما حرف میزنیم که با سیاست زنانگی رو به جلو ببریم نه اینکه بشه بادهوا .

بازم معذرت 💋

ببخشین اگه خیلی طولانی شد دوستان

یه چیز دیگه پس انداز باعث نشه خودتونو کامل فراموش کنید

یه دست لباس مانتو یا پالتو شیک داشته باشین که همیشه اونو نپوشین صرفا با همسرتون میرین خیابونی مهمونی جایی اونو بپوشین برا همسرتونم همینطور یه لباس مرتب و قشنگ بخرین و اجازه ندین هرجا بپوشه.

اینجوری وقتی بیرون میرین هم مردتون اعتماد به نفس داره برا خودش و یه خانوم شیک پوش که شما باشین و هم اینکه شما حالتون خوبه برای ازدواجتون.

و مهم تر بیرون ادمای مرتبی رو میبینین دلزده نمیشین.

ینی میخوام بگم کنار پس انداز باید به این نکات ریز و مهم هم توجه کنین .

دوست دیگه مون هم گفت که خانواده همسرش پولوخورد خورد میدن عزیزم وقتی جو ارومه با مهربونی و جدیت به همسرت بگو .

لطفا عزیزم به بابا گوشزد کن پولو پس ندن تا به میلغ قابل توجهی برسه .چون ما الان مستاجریم، وام اوردیم کمک حالمون باشه اینجوری دستمون میرسه اصن مشخص نیس چی سرش میاد مهم تر اینکه تو صبح تا شب زحمت میکشی و از تفریحمون میزنیم که اول ازدواجیم تا بتونیم قسطاشو پرداخت کنیم .

اگه هم به بابات گفتی نه بی احترامی نه چیزی صرفا احترام گزاشتن به وقت و پول خودمونه..

من از اینور تلاش میکنم برا پس انداز کردن از اونور خودت زحمت میکشی هر روز که یه لقمه نون حلال بیاری تو خونه .

خب اگه ما نتیجه کارامونو نبینیم اصن زندگی برامون جذابیت شو از دست میده باید تلاش کنیم با عشق کنار هم به رویاها و ارزوهامون برسین 😍😍

خلاصه همراهی خودتونو هم نشون بدین هم به زبون بیارین .

ممنونم عزیزم خب مهر و امضا و اینا نمی‌خواست اون گواهی که واسه خودتون زدین؟

والا مادرم با اسم مستعار واسم گواهی نوشت و امضا کرد و این صحبتا

البته تو اون پستم گفتم من یه بار درخواست دادم و این فرمو اپلود کردم.. بعد دیدم خبری نیست لغوش کردم دوباره درخواست دادم که دفعه بعد اصلا دیگه فرم و شغل نخواست و استفاده نشد ازش

ولی درکل جور کردن گواهی شغلی زیاد سخت نیست.. مثلا اگر اشنایی دارید که مغازه داره یه گواهی بنویسه که به عنوان صندوقدار یا حسابدار اونجا مشغول به کار هستید

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم یه ساله ازدواج کردیم خداییش هردومون هم ادمای ولخرجی نیستیم از روزی که هی بهش گفتم خونه ب ...

ببین دوست عزیز یه چیزی بگم،یکی از آشناهایی که من از نزدیک زندگیش رو دیدم،اون قدر تلاش کرد خودش و شوهرش تا بلاخره به زور هم که شده خونه گرفتن،ولی خودش میگه کاش برمیگشتم به دورانی که مستاجر بودم ولی تو خونه ام آرامش داشتم،از وقتی خونه گرفته یه اتفاق‌هایی براش اوفتاده که حسرت روزهای مستأجری رو میخوره،همیشه هم اینطوری نیست ها،تلاش خودتون رو بکنین بقیه اش رو بسپارید به خدا که هر وقت صلاح باشه خدا جورش کنه،آدم زندگیش خوش باشه کنار همسرش آرامش داشته باشه حالا چه میخواد مستاجر باشه چه صاحب خونه،اون آرامشه مهمه،دختر خوب این همه غر نزن سر همسرت دنیا ارزش نداره،از زندگیت لذت ببر به وقتش هم ان‌شاءالله خونه میخری،دعا میکنم چه با خونه چه بی خونه خوشبخترین باشی عزیزدلم

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

ممنون عزیزم میشه بگی چه چیزایی میشه باش درست کرد ؟

عزیزم بعدش توضیح دادم هر چیزی که نیاز به خمیر دارین میتونین با چونه ی نون درست کنین،از پیراشکی گرفته تا فتیر انواع نون های سنتی حتی پچ پچ،بستگی به خودتون داره و سلیقه تون تنوع بدین،من به عنوان خمیر پیتزا هم استفاده میکنم

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها