2777
2789

عزیزم اگر مدارس دولتی شهر تون مثل شهر ما  در سطح پایینی هستند به هیچ عنوان  اشتباه نکنید و آینده ی بچه ها رو فدا نکنید لطفا 

مخصوصا طی چند سال اخیر به خاطر  تغییر شرایط استخدامی آموزش پرورش ،متاسفانه خیلی  از معلم‌های جدید که از  راههایی غیر از دانشگاه تربیت معلم استخدام میشن از سطح علمی خیلی ضعیفی برخوردارن و همه هم در مدارس دولتی مشغول به کار میشن 

بخدا موندم ، قبلا سرکار میرفتم اگ پول نقد داشتم قرض میدادم ، بی انصافی نکنم منم اگ میموندم پول ازش ق ...

بگو گذاشتم بانک تا وقتی که بچم بزرگ بشه

مستقیم و غیرمستقیم هم چندوقت یکبار بیان کن که اونا فقط و فقط واسه اینده بچت هستن و ختی اگر خدای نکرده تو بدترین شرایط هم باشی نمیفروشیشون

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر بتونید منو راهنمایی کنید ممنون میشم من خودم مدرسه دولتی خوندم از مشکلاتش آگاهم دوست دارم بچم مدر ...

عزیزم من بچم کوچیکه و تجربه فرستادن بچه به مدرسه رو ندارم

ولی چیزی که از کوچیکی تا به حال دیدم اینه که برخلاف تصور عموم بچه های غیرانتفاعی اصلاااا درسخون و اینده دار نمیشن.. 

باز حالا شاید چندسال اخیر شرایط فرق کرده باشه ولی بچه ای که علاقه به درس داشته باشه تو مدرسه دولتی هم رتبه دار میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر بتونید منو راهنمایی کنید ممنون میشم من خودم مدرسه دولتی خوندم از مشکلاتش آگاهم دوست دارم بچم مدر ...

منم به تحصیل پسرم حساسم ، البته اینو بگم چندتا از دوستام الان دارن با مدرک دیپلم تو غیر انتفاعی تدریس میکنن😑 من خودم برای پسرم رفتم چندتا مدرسه از والدینی که بچه هاشون اونجا درس میخونن ، تحقیق کردم ، تعداد دانش آموزا ، سن و تحصیلات معلمها ، مدیر . از همه مهمتر پیگیری خودت توی درساش ، اگه خودت پیگیر نباشی بهترین مدرسه هم بفرستی فایده نداره ، برو تحقیق کن بعد ثبت نام کن ، حالا دولتی یا غیر انتفاعی باخودته

دوستان ببخشید من پیامها رو خوندم و نظر خودم رو میگم یک ضرب المثلی هست که میگن از اسمون باید به زمین بباره نه زمین به اسمون،اتفاقا این پدر و مادرها هستن که باید جوری زندکی کرده باشن که حداقل بتونن حمایت و پشتوانه حتی کوچکی برای فرزندشون (دختر یا پسر فرقی نمیکنه)باشن نه بالعکس و بشن باری روی دوش بچه هاشون تو این دور زمونه ای که خود به خود کمر بچه ها داره له میشه از فشارهای اقتصادی ، واقعا به نظر من   از نطر اخلاقی درست نیست،اینکه حالا پدر و مادری مشکل خاصی خدای نکردن دارن از کار افتادگی دارن بچه ها هر ماه به فراخور توان یک مبلغی کمک کنن اون ایراد نداره اما اینکه بیا پس اندازت رو بده ما بیا ال کن بل کن و …،واقعا با معیار اخلاقیات نمیخوره واقعا ،نمیفهمم پیش خودشون چی فکر کردن 

من بارهااین تایپک وجای دگه گفتم پس اندازبرااینده بچه هاهمیشه پول نیست مدرسه خوب فرستادنم یه پس اندازه شما پولتوجمع کن بچتومدرسه خوب بذارالبته من همه مدرسه های غیرانتفاعی راقبول ندارم بعضیاشون فقط پول میگیرن الان بچه های خودم هئیت امنایی میخونن ونمونه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بخدا موندم ، قبلا سرکار میرفتم اگ پول نقد داشتم قرض میدادم ، بی انصافی نکنم منم اگ میموندم پول ازش ق ...

ببین این کار ونکن چون هم طلاهات از دست میدی هم نمیدن شوهرت میفه آبروت از دست میدی به نظرم بگو مادر طلاهام فروختم واسه گره های زندگیم دیگه هم نشونش نده تا فراموش بده بگو بیکار شدم خیلی گرفتارم اصلا هم عذایپب وجدان نداشته باش چون تو چه بخوای چه نخوای اونا این مشکلات حل می کنن ولی اگر با پول شما باشه شما هیچ بهره ای نمی بری

قربووونت برم عزیزم 😍❤ دقیقا منم میگم اگه بخوایم همش به فکر بدهی و قسط باشیم چه لذتی ببریم از زندگی ...

اره قشنگم میفهمم چی داری میگی 

آفرین که باسیاست رفتار می‌کنی و الگویی هستی برای همه ما مخصوصا تازه عروسا 😘

سلام من پسرمو از کلاس اول غیر انتفاعی فرستادم وراضی هستم هزینه شهریه وسرویس تقریبا زیاده اما اگه ماهانه در نظر بگیری میشه مدیریت کرد تعدا دانش آموزان کمتره و مسلما پیگیری  وتمرکز معلم بیشتر ما خودمون دولتی درس خوندیم خوب هم بودیم خداروشکر اما برای پسرم اصلا سراغش نرفتم چون دلم میخواست خوب شروع کنه البته من خودمم خیلی وقت وانرژی میذارم با اینکه یه بچه دیگه دارم اما چون خودمم مث یه معلم دائم درحال کار وآموزشم تو خونه منظورم اینه فقط مدرسه کافی نیست باید خودتم وقت بذاری ولی اگر میتونی و در توانته من نظرم اینه که اینکارو انجام بدی 

من رو تغذیه وآموزش بچه حساسم وخیلی وقتا از چیزای دیگه زدم که به این دو مورد برسم وپشیمون هم نیستم خداروشکر 

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 

دوستان یه چیزی ذهنمو مشغول کرده من اصلا طلایی رو که میخرم استفاده نمیکنم اصلا 

اخلاقم اینه که دلم میخواد کاملا دستام وگردنم خالی باشه حتی لباسی میخرم آستین وگردنش کش داشته باشه درمیارم😐

حالا به نظرتون خوبه جای طلای زینتی ربع سکه بخرم کنار بذارم؟ چون دست دوم هم دوس ندارم بخرم 

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 
سلام عزیزم .‌..چه بانکی برای ۱۳۰ تومن ۴ تومن سود میده ؟

هیچ بانکی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دوستان یه چیزی ذهنمو مشغول کرده من اصلا طلایی رو که میخرم استفاده نمیکنم اصلا  اخلاقم اینه که ...

اره سکه یا طلای کم اجرت بخر.. با وسواس انتخاب نکن و فقط به سود و اجرتش توجه کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40