2777
2789
آخه عزیزم شما ۱۸ سال تو اینکارید.دیگه حرفه ای حساب میشید.خواهر من ی تابلو فرش کوچیکو ۴ سال طول کشید ...

😁😁😁

اگه هدف داشته باشی عزیزم از این شاخه به اون شاخه نمیپری وقت رو غنیمت می‌شماری ،عمرمون میگذره بعد چند سال برمیگردی میگی کاش فلان دوره از سنم این کارو میکردم، الان که سنم میگزره واسه خودم یه درآمدی یا یه ملکی املاکی واسه خودم داشتم .گلم الان جوونیم باید کار کنیم فردا ده سال بیست سال دیگه ما توان کار کردن نداریم . همون‌طور که من خودم هیچ وقت صحت بدنم به ده سال پیش نمی‌رسه

سعی کن هدف برای خودت تعیین کنی بگی مثلا هر چند کم هم باشه می‌خوام پای خودم بایستم و خودتو ثابت کن برای همسرت و دیگران ، یه چیزی بگم فقط برای انگیزه گرفتنون میگم نه چیز دیگه 

برعکس شما من طوری به کارم ارزش میدم اراده مهم که داشته باشی .آدم اراده داشته باشه هیچ وقت از این شاخه به اون شاخه نمیپره .

مثلا همون خواهرتون که گفتین چهار سال طول کشید فرش تموم شد اراده نداشته صدرصد.

شما هم برای شروع کار از امروز سعی کن به مدت بیست روز سر ساعت منظم مثلا هرروز ساعت سه یه لیوان آب بخوری ،هرروز اینکارو انجام بده تا به مدت بیست روز تا اعتماد به نفس پیدا کنی اراده داشته باشی برای هرکاری تا نصف و نیمه ول نکنی یه دونه رشته ای انتخاب کنی و منظم پاش وایسی 

خود من اون همه آدم منو هجده سال میگن ولی کسی تا حالا نتونست ناامیدم کنه چون هدف دارم حتما باید هدف هام دونه دونه تیک بخوره 

حرفامو عین یه دوست قبول کن و از لحظه به لحظه زندگی استفاده کن ما هیچ وقت نمی‌تونیم دیگه به یه ساعت قبل برگردیم. حیف عمرت حداقل کاری از دستت بربیاد تا احساس مفید بودن پیدا کنی ❤️

خواهش میکنم عزیزم اره منم برای شارژ کارت اونجا رفتم یکی دوبار .اولدوز عزیز اونجاشو متوجه نشدم که گف ...

ممنون جیرانم.

من رفتم اونجا برای اولین بار بود چون کارت نداشتم گفتن باید کارت تهیه کنی ولی چون اطلاع دقیق نداشتم در موردش گفتم یه پرس جویی بکنم بعد اقدام به خرید کارت بکنم البته یه چیزایی دست و پا شکسته شنیده بودم ولی کامل نمی‌دونستم .

پرسیدم بدون کارت نمی‌دین ؟گفتن باید بری طبقه بالا بپرسی منم رفتم .گفتن واسه کسایی که کارت عضویت ندارن مرغ یخ زده رو ۴۸ تومن میدیم که باید همون طبقه بالا کارت بکشی هزینه بدی رسید رو میاری طبقه پایین که فروشگاهه تحویل میدی وجنست رو تحویل میگیری واسه اونایی که کارت عضویت داشتن ۳۹ تومن حساب میکردن همون مرغ یخ زده رو حالا دیگه نمی‌دونم خوبه یا بده.

یکی هم هر سال باید تمدید کنید کار تتون رو واسه اونم ۱۵۰ هزینه میخواستم.سایز مرغاشون هم کوچیکه منم همین جوری گذاشتم فریزر موقع استفاده باید بزارم تا یخش باز بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نسرین جان 1. سکه ضرب سال 86 امامی یا بهار آزادیه؟؟  2. از کجا بفهمم سکه ضرب 86 چه شکلیه؟ 🙏 ...

امامی هستش

روشو بخون زده ۱۳۸۶

تیارا دوست عزیز فکر نمیکنم قیمت این چندروز پایین بیاد

من بارها گفتم وقتی قصد پس انداز داری همون روزی که پولت کامل میشه خرید کن

مبااااارک باشه عزیزم انشاالله زیادترش کنی چه قیمتشو خوب گرفتی😍😍اصن آدم انقددددررررر کیف میکنه اینج ...

فدات بشم مهربونم     

هر چی آرزو قشنگ برای تو   

قسمت خودت و دوستان عزیز   

بیشتر و بیشتر   

چالش#  

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
ممنون جیرانم. من رفتم اونجا برای اولین بار بود چون کارت نداشتم گفتن باید کارت تهیه کنی ولی چون اطلا ...

خواهش میکنم گلم 

اشکال نداره مرغ کوچیک بهتر از مرغ بزرگ 

پس اونوقت یه مدت همون‌جوری بگیر اگه دیدی تخفیف هاش خوب بود سال بعد اقدام به کارت کن

سلام خانما امیدوارم حال دلتون خوب باشه خب خداروشکر من زایمان کردم و حسابی سرم شلوغه و کلی هزینه م ...

به به چشمتون روشن عزیزم انشالله زیر سایه پدر مادرش بزرگ بشه 

و تا سال دیگه تمام کسایی که بچه ندارن خدا با مصلحت خودش دامن همشون سبز کنه 🤲🤲🤲🤲🤲

😁😁😁 اگه هدف داشته باشی عزیزم از این شاخه به اون شاخه نمیپری وقت رو غنیمت می‌شماری ،عمرمون میگذره ...

عزیزززززم همه حرفاتو قبول دارم.ب دیده منت قبول میکنمشون.مرسی ک راهنماییم میکنی.

واقعا هدف معلومی ندارم.یبار میگم ارایشگری درآمد دارم برم دنبالش یبار میگم بشینم خونه سرویس آشپزخونه رو ادامه بدم اصلا خودمم نمیدونم بخدا.ولی باید سفت و سخت یکار کنم ارادم بره بالا

عزیزززززم همه حرفاتو قبول دارم.ب دیده منت قبول میکنمشون.مرسی ک راهنماییم میکنی. واقعا هدف معلومی ند ...

خواهش میکنم عزیزم

مطمینم میتونی انشالله به زودی میای همینجا از موفقیت هات میگی

سلام خانما امیدوارم حال دلتون خوب باشه خب خداروشکر من زایمان کردم و حسابی سرم شلوغه و کلی هزینه م ...

قدم نورسیدت حتما مبارکه عزیزم ❤️

بهترین پس اندازی که این روزا میتونی انجام بدی، اینه که حسابی به تغذیت برسی چون 9 ماه بارداری و یک زایمان رو پشت سر گذاشتی، و 20 ماه شیر دهی پیش رو داری

خودتو گرم نگه دار، شیر آرامش به بچت بدی، اگر سزارینی هستی سعی کن تو خونه آروم آروم قدم بزنی تا هم بخیه هات زودتر جمع شن هم شکمت. 🤗 مطمنن تو روحیت تاثیر بسزایی داره. 

هر جمع شادی که بود حتما تو هم اونجا باش، از جمع های غم و اندوه شدیدا دوری کن. 

و تا میتونی به بچت شیر خودتو بده،هرچی بیشتر بش شیر بدی، شیر خودت هم بیشتر میشه (عرضه و تقاضا)

اینجوری کمتر بیمار (دور از جونش) میشه و کمتر به دکتر نیاز پیدا میکنه (البته به شرط، تغذیه خوبِ مادر) ،همینجوری قربون صدق برو و براش قران و بخون ❤️

اصلا هم به این فک نکن وای ب همسرم نمیرسم ،وای به امورات خونه نمیرسم، شما و دلبندت تازه باهم آشنا شدین، کم کم با هم کنار میاین 😍 و همه چی به روال سابق برمیگرده 

من نمیدونم کدوم شهر تشریف دارین اما ما که هنوز کولر روشن میکنیم 🤕😬 اگر هوا سرد نیست زیاد تو شهرتون، بعضی ساعت ها پوشاکش نکن، پاش بکش که جیش کنه (با عرض معذرت از دوستان) شلوار پاش کن یه کهنه نخی بزار توش. هم پاش نمیسوزه هم نیاز نداره همش پماد سوختگی برا‌ش بزنی هم اینکه راحت تر میخوابه. البته روز اینکارو انجام بده. 

سعی کن مولتی و قطره آ+د رو از بهداشت تهیه کنی (البته اگر توانایی مالی داری که بخرین، بزارید بمونه برای خانواده هایی که بضاعت مالی ندارن) 

پوشاک هم از عمده فروشی ها بگیر، بسته های بزرگ

طبق تحربه ی خودم برند مولفیکس و بارلی خیلی خوب بودن. 

سلام دوست عزیز ، به سلامتی خانمی قدم نورسیده مبارک باشه،  ان شا الله شاهد موفقیتها و سربلندی اش باشید .

عزیزم دیگه هزینه پوشک تا یک مدت هست ، پوشک ببم نسبتا ارزونتر هست و کیفیتش هم خوبه من قبلا مای بی‌بی میگرفتم و از وقتی خیلی گرون شد ببم گرفتم و البته چون شماره ۶ نداره دوباره این ماه مجبور شدم مای بی بی بگیرم .